Publikováno Únor 13, 200817 r Mám problém u O1 92kw rv97. Asi měsíc se mi stává, že ráno přijdu k autu, nastartuju a to okamžitě zdechne. Napodruhé už běží normálně. Dělá to jen při prvním nastartování, pak když auto stojí i půl dne, tak už startuje hned. Co to může být? Mám strach z imobilizéru.
Únor 13, 200817 r Mám problém u O1 92kw rv97. Asi měsíc se mi stává, že ráno přijdu k autu, nastartuju a to okamžitě zdechne. Napodruhé už běží normálně. Dělá to jen při prvním nastartování, pak když auto stojí i půl dne, tak už startuje hned. Co to může být? Mám strach z imobilizéru. Ano imobilizer. Tento ročník bývá častá závady propojovací kablík od immobilizeru u spínací skříňky. Pohledej ve starších tematech
Únor 13, 200817 r A svítí ti přit om kontrolka imobilizéru? Pokud by to bylo tím, asi by se měla rozsvítit, tedy myslím.
Únor 17, 200817 r ahoj chlapi mám 1,8 20V a při nízkých otáčkách to neustále zdechá,dojíždění na křižovatky nebo parkování je tak na 3 startování.ppo startu otáčky kolísají ,vyskočí na 1100 a pak kolísají až na 850,rozjezd v pohodě ale pak to vypadá že neumím řídit poraďte co s tím díky Upraveno Únor 17, 200817 r od carmain
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.