Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zasekla se mi manžeta (krycí guma) okolo páky ruční brzdy (s JumboBoxem) a když odbrzdím, tak guma nezajíždí k řadičce, ale celá se shrne dolů.

Nevíte někdo, jak toto funguje, o co se tam tam guma může zaseknout a jestli je to nějaká drobnost, nebo s tím rychle do servisu?

Po celé délce té "roletky" to má po stranách kolejnice a v nich to celkem pohodlně jezdí, takže netuším..čím jsi to způsobil, nebo to byla z čista jasna?

• Autor

Právě že z ničeho nic. Včera jsem sedl do auta, dám ručku dolů, ale nejde to. Tak jsem zatlačil.

• Autor

Našel jsem to v opravárenské skupině 68-2, ale konkrétně ta manžeta tam nakreslená nikde není.

Sundat box a porovnat to tam.-..

Nesmíš tolik zatahovat ruční brzdu ;)

• Autor

Tak prý manžeta je v pořádku, ale někde uvnitř (asi v tom plastu) je to prasklé a vypadává to z kolejničky. Prý jim na to zítra přijde náhradní díl (asi celý JumboBox). Snad to bude na záruku.

Budu držet palce..nějak mně nenapadá, co by se jinak muselo stát, aby to při používání a za provozu prasklo. Tak "snad" to bude jen nějaká výrobní vada. Jinak mám dojem, že ten mechanismus by měl jít přehodit, je v JumboBoxu nacvaknutý, alespoň pokud si dobře vybavuju

• Autor

Takže zdarma, ale s připomínkou, že tam prý bylo něco vylitého. No nevím - musel bych o tom vědět.

Prý se měnil jen ten mechanismus a manžeta. JumboBox nikoliv.

Kromě dusíku mně nenapadá nic, co by se dalo vylít do jednoduchého mechanismu, aby v něm pak něco prasklo :) No, řeči vem čert, hlavně že to vyměnili.. :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.