Publikováno Únor 15, 200817 r Zasekla se mi manžeta (krycí guma) okolo páky ruční brzdy (s JumboBoxem) a když odbrzdím, tak guma nezajíždí k řadičce, ale celá se shrne dolů. Nevíte někdo, jak toto funguje, o co se tam tam guma může zaseknout a jestli je to nějaká drobnost, nebo s tím rychle do servisu?
Únor 15, 200817 r Po celé délce té "roletky" to má po stranách kolejnice a v nich to celkem pohodlně jezdí, takže netuším..čím jsi to způsobil, nebo to byla z čista jasna?
Únor 15, 200817 r Autor Právě že z ničeho nic. Včera jsem sedl do auta, dám ručku dolů, ale nejde to. Tak jsem zatlačil.
Únor 19, 200817 r Autor Našel jsem to v opravárenské skupině 68-2, ale konkrétně ta manžeta tam nakreslená nikde není.
Únor 25, 200817 r Autor Tak prý manžeta je v pořádku, ale někde uvnitř (asi v tom plastu) je to prasklé a vypadává to z kolejničky. Prý jim na to zítra přijde náhradní díl (asi celý JumboBox). Snad to bude na záruku.
Únor 26, 200817 r Budu držet palce..nějak mně nenapadá, co by se jinak muselo stát, aby to při používání a za provozu prasklo. Tak "snad" to bude jen nějaká výrobní vada. Jinak mám dojem, že ten mechanismus by měl jít přehodit, je v JumboBoxu nacvaknutý, alespoň pokud si dobře vybavuju
Únor 26, 200817 r Autor Takže zdarma, ale s připomínkou, že tam prý bylo něco vylitého. No nevím - musel bych o tom vědět. Prý se měnil jen ten mechanismus a manžeta. JumboBox nikoliv.
Únor 26, 200817 r Kromě dusíku mně nenapadá nic, co by se dalo vylít do jednoduchého mechanismu, aby v něm pak něco prasklo No, řeči vem čert, hlavně že to vyměnili..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.