Jurajj12 Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Tak já mám stejný problém, vyměnil jsem pojistku, ale stěrače si prostě dělají co chtějí. Když ostřikovačem stříknu na sklo a chci to setřít tak se nic třeba 2 min. neděje, až když to dám do polohy "úplně nahoru" - na nejrychlejší tak se to najednou rozjede, nevíte někdo čím by to mohlo být? relé stěraču nebo co jinýho? Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Jako první bych šel po "lucasu" = pravý páčce. Další až podle toho co zjistíš tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 kluci nefunkcni zadni ostrikovac? fabia combi. funguje jinak vse. na kratke fabii mi to dela vypadla hadicka u Rjje to tady vedeny stejne? kde byva problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Slyšíš bzučet motorek čerpadla nebo ne? Jestli jo, jdi po hadičkách nebo to prostě chvíli podrž a pak se podívej pod auto, odkut poteče čůrek - a jestli ne, tak musíš hledat po elektrický stránce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 fabia ma motorek na zadek zvlast? predek jde pekne.jako zadni ostrikovac neni zase tak akutni vec hlavne kdyz stira,ale vis jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 motorček ostrekovačov je len JEDEN ....má na každej strane vývod..jeden pre predné ostrikovanie,druhý pre zadné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 a pocita,ze bude nekde pekne schovanej ze? prdim na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 (editace) je k nemu náhodou super prístup.. EDIT:pridávam link http://forum.skodahome.cz/topic/37901-nadrzka-ostrikovacu/page-2 Editováno: 30. Duben 2013, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaraKopr Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Ahoj, mám Fabii 1.2 HTP r.v. 2003, při nižších teplotách mi zamrzá motorek stěračů. Pojistkou to není. Stává se to cca při -10C. Nevíte, jak tomu zabránit? Auto není garážované. Zadní stěrač jede bez problémů. Stává se to jen v zimě, jindy s nimi problémy nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa88 Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Zdravim, mám problém, přijdu k autu nastartuju chtěl jsem setřít přední okno stěrače ani ťuk. Zkusil jsem všechny polohy, ani se nehnul. Ostřikovače taky nereagujou. Když zkusit ostříknout okna pustí se mi zadní stěrač. Dokáže mi někdo poradit co stím. Pojistky jsou ok. děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 pojistka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa88 Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Pojistky jsem kontroloval a jsou v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 (editace) tak je prober ještě jednou. 32 zadní a 41 přední Editováno: 4. Listopad 2015, autor: misumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa88 Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 na ty jsem koukal jsou naprosto v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Když zkusit ostříknout okna pustí se mi zadní stěrač.... Buď jsi si popletl strany (k sobě ostřik, od sebe zadní stěrač), a nebo je chyba v páčce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa88 Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 nepoplet, zkoušel jsem všechny polohy a když sem vzal za páčku k sobě což je ostřik předního okna, začal stírat zadní stěrač. Je to zvláštní, nemůžu najít jestli se stim někdo setkal, nikde jsem to samý co se stalo mě nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raszka9 Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Urcite zkontrolujte pojistky, tohle je presny projev prepalene nebo poskozene pojistky č.15!!! Podivejte se na pojistku č.15 (ostrikovace, stirace), eventualne č. 41 (predni stirace) a pro jistotu č.32 (zadni stirac). I pokud budou vypadat OK, vymente preventivne za novou. Takovych pripadu tu uz bylo... Díky moc, škoda, že jsem si to přečetl až po dvojí výměně páčky pod volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Ahoj, nechci zakládat nové vlákno, tak dotaz hodím sem. Přestal mi fungovat motorek zadního stěrače Měl bych tam podle Etky mít 1J6 955 711C. Na netu jsem našel http://www.skoda-dily-skladem.cz/motorek-sterace-z-1j6955711g-d.html Půjde tam použít? Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 pôjde,pretože G-čko je už náhrada C-čka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.lukac Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Nevíte prosím někdo, proč má funkci OII před face, že pozice předních stěračů se s každým druhým setřením změní? To znamená jednou zajedou tak, že nejdou vůbec vidět a při následujícím stěru zůstanou o cenťák výš a jde vidět hlavička toho pravého stěrače v zorném poli. Někde jsem se v servisním manuálu dočetl, že je to schválně kvůli učení polohy. Je to možné potvrdit nebo mám hledat jinou příčinu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Dokonce se stěrače pohybují i když nestíráš, po několika startech nebo vypnutich se pohnou a je to kvůli gumickam, aby " neztvrdly " v jedné poloze. Laicky řečeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rados_ Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Čau chlapi, mám dotaz na zadní ostřikovač. Když chci ostříknout zadní okno tak mi jde z trysky jen takovej čůrek, nerozstřikuje se to jako u předku. Je to takhle ok nebo by to mělo taky stříkat a ne jen téct? Jako zadní okno nakonec opláchnu i takto (stěrač tu kapalinu rozetře), ale trvá to déle a ze začátku stěrač ten bordel dře nasucho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Musí to striekať,ale len jedným prúdom (zadný nerostrekuje,ako predné)...ak to ide slabo,tak je niekde únik,alebo ucpatá tryska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reptal Vloženo 26. Září 2016 Sdílet Vloženo 26. Září 2016 (editace) Zdravím, mám problém stěrače jdou a zas nejdou dělají si co chcou chvíli jdou a zas ne a zas jo , už jsem vyměnil lukas a je to pořád stejné. Neví prosím někdo čím pak to je ? Editováno: 26. Září 2016, autor: reptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Stejný problém, stejné příznaky - léčba: výměna pojistky č.15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.