Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pokud ji nevidi BIOS obávám se, že ji neuvidí ani Linux. :(

takze myslite ze je death?? no ja jeste mrknu do biosu ale myslim ze tam nebyla sakrys.... a kdyby tam byla???slo by to nejak?? proste ssystem me pise ze mechanika neni dostupnaa...

No jestli ji nevidi ani BIOS, tak bych ji hodil z wokna a koupil novou ;)

no ja myslim ze ji bios nenajde..ale nejsem si stopro jist..vim ze system urco ne..kdyz jsem ho prehraval tak me to v systemu odebralo zarizeni a po chvili se detekovalo ale nesla stale otevriit..tak jsem udelal restart pc a nebyla tam pak ho FW prehravam znovu a zase ji to naslo ale proste porad blikala do nekonecna a nesla otevriit tak sem vypl a zapl NTB a uz nejela vuubec....vse ale slo podle navodu a aji me to naspalo ze to bylo dokonceno.... nevim kde se stala krpa

nikdo nevii???

Vzhledem k cenam mechanik bych to vubec neresil a koupil novou.

no jde me ot o zda tam pujde ne kazda tam asi bude pasovat,nebo to je jak na PC???

No kazda tam pasovat urco nemusi ;)

no praave musim najit shop kde me to ozkousi na miste.. Ol@f rikal alfacomputer tak uvidiim.. ted mam mechaniku ale neumi palit DVD coz me stve aji

Hele díky, že jste mě dokopali k tomu zkusit to ubuntu. Dřív jsem si myslel, že Linux je pro pár počítačových bláznů.

Ale po tom co ho teď nějakou dobu zkouším na mim víkend PC si ho nemůžu vynachválit. Člověk si tu vše nastaví podle toho jak chce může vychytávat vzhled skoro čehokoliv. Prostě bomba.

Navíc mě to baví si v tom hrát a zkoušet další věci nastavit atd. lepší než nějaká pc hra. :palec2:

Každopádně ho na tomhle pc budu používat.

A myslím, že pro běžného uživatele, který nepotřebuje nějaké spešl programy, které jsou hlavně pro win je to ideální volba.

Upraveno od zabiak

Já mám taky dotaz: když mám nového noutase jak mám správně nabíjet baterii.Mám to mít pořád v síti nebo jak? Aby ta baterka nějaký čas vydržela.Co myslíte???

no praave musim najit shop kde me to ozkousi na miste.. Ol@f rikal alfacomputer tak uvidiim.. ted mam mechaniku ale neumi palit DVD coz me stve aji

Hm, v Alfě... tam jsou občas takoví ´hlavně si to kup´, ale zase se tam promptně řeší reklamace eventuelní.

to Romariooo: jistota je jistota, ja nechavam novy notebook 2x vybit uplne na dno a pak ho nabiju na 100%. Potom uz je to jedno, ale je jasny, ze pri kazdym nabijeni behem ca 30% baterky se ti zkracuje cyklus zbytecne. Notebooky jsou udelany tak, ze baterku muzes klidne nabit, pocitac vypni, vyndej z nej baterku, pichni ho na kabel a pak ho normalne pust. Kdyz ho nekam poneses, jen tam tu baterku zasunes a jdes. Nejsou to nejaky radoby kecy :) Mam to normalne vyzkouseny. Starej notebook, ktery je ted doma jako pracovni, mam uz 3,5 roku a baterka porad jeste tak 2 hodinky vydrzi, coz je parada u takhle staryho pocitace. Jen bych doporucil baterku tak 1-2x tydne vybit a nabit. Dost zalezi, jak se k tomu chovas, ja mam po 3/4 roce baterku na 99% svy zivotnosti, kamarad ma ten samy pc a jeho zivotnost baterky je po mesici na 96%.

Upraveno od houmik

kluci kdyz uz jsme u tech baterii... mam ntb dell inspiron 6000 zadna slava, ALE... mam tam baterii na ni to jede hodku a pul v poho ale nikde se me neuobrazi stav... v biosu pise NONE BATERY v systemu je normal nainstalovana batery manager cosi ale proste nezobrazi me stav.... nevite nekdo? jeastli krpa v elektrice v baterii nebo NTB nebo SW??diky

Jak byla provedena instalafe softwaru, delal to nejaky servis nebo nekdo, kdo to mohl doma odflaknout? Tezko radit takhle od stolu, ale vetsinou je nejjednodussi hledat problem v tom softwaru... mit ho tady, tak bych na to mrknul, ale takhle :feve:

ja mel houmiku na mysli toto..jinak kdyz jaky koliv SW zkousim na cekovaniii stavu baterie ani jeden nevali...

post-13196-1238249208_thumb.jpg

Houmik: díky za perfektní vysvětlení.Supr!!!

Mam tezky problem :D koupil jsem si DVD Ram medium a ackoliv ho mechanika ma cist , tak proste ne a ne , vyhledal jsem nejnovejsi FW pro ni, ale pri pokusu ho prepsat, mi to napise ze to nenaslo moji mechaniku, co s tim ?

mam tuhle mechaniku : http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Sup...6.Support?tab=F

post-12489-1238524438_thumb.jpg

Upraveno od creck

• 4 týdny později...

Neni tu nahodou nekdo kdo by ovladal UML (Unified Modeling Language) ?

Na škole sme v uml něco dělali, ale od té doby sem na to nesáhl... :feve:

Hmmm tak to sme na tom podobne ... mam z toho ted udelat nejakou zkousku + seminarku a sem trosku v <-> :(

• 2 týdny později...

Zdar hoš, mám takovy problém a nechci zakládat nové téma.

Nevíte náhodou čím to muže byt, jak dám dvd nebo cd do mechaniky, tak se mi vždy restartuje počítač, děkuji za rady :)

Zdar hoš, mám takovy problém a nechci zakládat nové téma.

Nevíte náhodou čím to muže byt, jak dám dvd nebo cd do mechaniky, tak se mi vždy restartuje počítač, děkuji za rady :)

zkusil bych zdroj. To samé mi dělalo PC a výměnou zdroje vyřešeno

Ale to fachčilo normálně a zničeho nic to začlo dělat. Jinač comp je 1,5 roku stary :feve:

Co máš za zdroj značku a watáž?

Co všechno máš v kompu připojeno?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.