Henry.RS Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 To by nebylo špatný.. jestli se v tom vyznáš a nějak to tam dokážeme spolu pořešit, tak klíďo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 (editace) na fabcu jsem daval xeny cca tak pred mesicem a mel sem je komplet rozebrany takze snad vim co a jak .... takze si troufam rici ze to urcite nejak dokoumame nicmene teda kdy mas cas ? zejtra nemuzu, mam nejaky behani a podobne .... streda taktez, to jsem od rana do vecera ve skole ......... ale ctvrtek a patek to by mohlo klapnout to mam volno kdyztak pis uz vice do SZ Editováno: 4. Prosinec 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Jestli má origo FRS svítilo mu to ok a teď svítí do země, nebude problém v kiblicku ......... ale origo xeny muze nastavit tema dvouma inbusama co jsou prece nahore na svetle kazdopadne muzou to bejt vybojky, startery ale taky muzes mit klidne vypalenou cocku ci parabolu nejdriv bych udelal a prohazel to co zminuje vyse pan kiblicek nastavit to můlže, ale předpokládám že má origo FRS a do země mu to nesvítilo pořád? jestli se mu po nastartování samy neseřídí světla, bude problém jinde ( v dalším příspěvku to potvrdil = nivelace nejede)...pokud to teda není žádný domácí bast, bude problém v nivelaci = čidlo na nápravě, kabeláž, nebo motorky ve světlech... jinak nastavit to podle zdi jako nouzák proč ne, ale utratit 100,-Kč za seřízení v servise (STK) není zas taková darda a je to pak naprosto přesný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 to mas sice pravdu ae on ma taky problem s vybojkama a trafickama ne ? na to sem myslel se podvat a do servisu pak sestelovat a popripade se podivat na tu nivelaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry.RS Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Tak jsem s tím jel do servisu. A mám špatnej jeden motorek, jednu výbojku, ale hlavně mám v prdeli čidlo a nějaký táhlo, tak proto mi to nenaklánělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) no tak to si pekne zaplatis teda hlavne to cidlo vybojky bych menil v paru takze rovnou koupit dva kusy a vymenit motorek tady jeden mam origo skoda takl pokud chces za nejakou uplatu muze bejt tvuj aby jsi nemusel kupovat novej Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 nechal jsem dělat renovaci chromové vrsty a výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanyna Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 nechal jsem dělat renovaci chromové vrsty a výsledek.parabolka.JPG Ahoj, pošli prosím kde jsi to nechal dělat a kolik to vyšlo. Zvažuji také. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Tak to by mne taky zajímalo se přidávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Kluci, to se ty parabolky opravdu nedaj nikde sehnat nový ? Kousek plastu a kvůli tomu brát celou lampu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene1 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 ahojte, som tu po pekne dlhej dobe a potrebujem pomoc so svojimi svetlami. kupoval som davnejsie tieto: http://tuning-individual.cz/eshop/images/82037.jpg len nie angel eyes ale este klasicke, len cierne a co som cital tak ich chybou je ze tam vypadava gumicka pri cocke a potom mi jedna strana pada dole a nedrzi. je tu niekde o tom viac info a ako to opravit alebo vie mi niekto pomoct, rozobrat a ako to poriesit? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 ses ve spatnem tematu, musis si najit sekci angel eyes .... tady je to o origo xenech kazdopadne je potreba rozeprat svetlo, nevim jakym zpusobem je prilepeno predni plexy ale ,, medvedim hovnem " jako u origo xenu a halogenu to asi nebude,... a nebo to musis vyresit vsechno ze zadu, svetla nevim ac sem mel devily a je to temer totozny, tak i tak tezko rici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohmerland Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Xenony Octavia II, řešil jsem stejný problém, vysvícené parabolky za xenonem. Světla po 150 tis Km jsou KO. Koupit starší tedy nebylo řešení. Hledal jsem pokovení a i nové parabolky s vyšší teplotní odolností. Našel jsem kvalitnější pokov, než má originál. možné na tomto čísle 604 270318, nebo email : cad.knobloch@gmail.com. Vyřešili mi to nakonec celé i s rozebráním, pokovením a vyčištění skleněných čoček v ultrazvuku. Tyto světlomety nejdou jednoduše rozebrat zepředu a parabolka nejde vymontovat zadem. Trošku oříšek. Ale výsledek super. Mohu doporučit. Optika se rozzářila a světlomety jsou jako nové. Umí pokovit cokoliv...i doplňky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meccornik Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Ahoj prosím vás kluci mám doma jedny světla se kterýma jsem zkoušel pokus ale jak jsem rozebíral parabolky (tam u těch gumiček) tak jsem si to psal kolik která má v tom nastavení jak byly ale bohužel jsem to měl napsaný na papíře kterej mi někdo buď vyhodil a nebo jsem to zahodil já sám. prosím o radu nevíte někdo jak má bejt nastavená parabolka na pravé straně a na levé straně? ty 4 šroubky a gumičky děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Řešil jsem taky špatné svícení u fabie 1 rs. Přišlo na řadu čištění ,výměna d2s a stále to svítilo špatně. Pak jsem se svezl ze superbem a bylo rozhodnuto. Na vrakovišti jsem pořídil bixenonové čočky a transplantoval je do fabiáckých reflektorů . Jedním slovem bomba . Jezdím ted raději v noci než ve dne . Je to trochu mechanické práce ale toto řešení doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.