Publikováno Únor 20, 200817 r Ahoj všichni opět :-) Mám manuální klimu, ale nesvítí mi podsvícení těch otočných ovladačů, svítí jen AC a vnitřní okruh... Snažil jsem se to vyndat, ale jediné co, tak se mi podařilo to více poškodit a teď mi enjde vypnout klimatizace, sjem to tlačítko nějak zdupčil... Nevíta jak celý ten ovladač vyndat abych se mohl na to podsvícení a tlačítko podívat? Díky moc :-)
Únor 21, 200817 r Podsvietenie je robene jednou ziaroveckou, ktora je pod ovladacom ventilatora. Musis ho dat do zvislej polohy a vytiahnut. Uz sa to tu riesilo v threade Zmena podsvietenia, mal by si lepsie hladat. Inak vybrat cely panel sa da az po "rozborke" tunela, z panelu totiz idu bowdeny. To bolo ako fotoserial aj na www.skodaoctavia.cz
Únor 21, 200817 r Autor Podsvietenie je robene jednou ziaroveckou, ktora je pod ovladacom ventilatora. Musis ho dat do zvislej polohy a vytiahnut.Uz sa to tu riesilo v threade Zmena podsvietenia, mal by si lepsie hladat. Inak vybrat cely panel sa da az po "rozborke" tunela, z panelu totiz idu bowdeny. To bolo ako fotoserial aj na www.skodaoctavia.cz Díky za pomoc, já to neuměl najít, že je to v podsvícení mě nějak nenapadlo :-P
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.