Přejít na obsah

Hradec Králové-Pardubice


LPG

Doporučené příspěvky

Když bude dobrej čas tak se stavím..:D Termíny co jsou výše, 19. nebo 20 bych měl mít volno, ale nevím to jistě. zatím to je moc brzo. Budu to vědět tak za týden. Jinak až se bude vědět kde to bude tak jsem prosím hoďte link na nějaký mapy. Já to tam vůbec neznám tak ať vím kam přijet..:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavně žádné změny! :D To pak nemůže dopadnout dobře, nikdo se nesejde, znám to. :) Nechal bych místo i čas původní, vy se tu případně domlouvejte na nějakym upřesnění a nechte se překvapit, jestli bude i samurai. :D

Jinak souhlasím, že Poděbrady jsou super, jsou blízko, mají hezké centrum (kam nevím, jestli se dá ale vůbec vjet autem) a dá se tam třeba zajít na kafe... tak třeba někdy příště. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak má být krásně, tak si asi udělám výlet. :) Rád bych ale nějaký seznam toho, co v okolí je zajímavého, ať mám nějaké lákadlo i pro slečnu. :D Zatím jsem koukal že samozřejmě samotná Kunětická hora, pak nějaké muzeum letadel... co dál? Jo a kde si tam dát kafčo? :) V prvním příspěvku tohoto tématu se psalo něco o kafi a na to já slyšim. :D

Pokud přijedu, a že to vypadá že asi ano, tak beru diagnostiku, kdyby tedy někdo, kdo bude na srazu, chtěl něco změnit, nastavit, upravit, zjistit atd... tak není problém, zvládám celý koncern. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...