Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Ahoj Jardo.Neboj! On Rosta bude brzy objednávat ode mě mobil tak se tam u mě zase slezeme.Tentokrát si pro telefonek přijel Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Co Ti je? A z čeho to máš? Sám nevím, začalo to z ničeho nic. Předtím jsem nic takovýho neměl. Každopádně zítra jdu k doktorovi, tak uvidím. Jen mě mrzí, že jsem se nemohl zúčastnit, těšil jsem se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 čau, tak co, neuděláme nějakou slezinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 třebas někdy příští týden, pátek 19.6? si řekněte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Mužeme na chviličku ale kde? Malšovice jsou rozkopany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 co třeba parkoviště u hypertesca na hradubický??? Tam je místa dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 kurňa, to mi ale lehce naboří chytání. V kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Já jsem od středy do středy mimo ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 tak to musíme nechat na jindy, až se Roman vrátí... Navrhněte termín, jak se to komu hodí, přizpůsobím se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 ja od 21.6. zacinam pracovat v pardubicich tak tam budu den co den .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Já jsem už dávno fit, takže bych taky dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 když mi někdo dá echo, třeba taky dorazím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 No, zatím to nevypadá, že by se něco chystalo Jinak, mně by to bylo jedno, kde to je, protože stejně jako ty bydlím mezi Pcemi a HK. Byla by docela sranda, kdyby i ve stejný obci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 všichni jsou totiž na novým foru, proto tu není reakce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 TomasB: na jakým novým fóru? Dandisan: tak napiš první písmeno z názvu, kde bydlíš a uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Octaviaclub.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 na tom netu je to samej klub... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Kdy se chcete srazit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Řepík: první je S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Dandisan: tak to nejsme ze stejné vesnice Romariooo: tak mě je to asi tak nějak jedno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majinek Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 uz sem pardubicak je tu nekto odsud?? na pokecani a nejake foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 tak co srázek 23.8 na benzince OMV u fakutlní nemocnice v HK od 16 hodin??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 tak co srázek 23.8 na benzince OMV u fakutlní nemocnice v HK od 16 hodin??? Takže to nedopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 bohužel se nikdo neozval, a já jsem taky nemohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.