Romariooo Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Já jedu taky od Jaroměře takže se k tobě přidám.Bral bych to spíš kolem 13.00h? S časem nemám problém.To mi vyhovuje.Tak můžeš přijet do Světí a pofrčíme spolu.Je to první vesnice před H.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 f kolig teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 dobrá datum máme....8.3.....sobota pod Kuňkou.....a čas???kolem druhé???aby se stačili všicky napapat jinak doufám že JaKr a bajdík se připojí....a vůbec doufám že nás bude hodně.....jinak já jedu z Dolan....u Pardubic...nebo se můžem sejít v Pce u globusu a tam dojet pohromadě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jsem pro. Ale nechtějte po mě, abych umyl auto a ne že se mi budete smát, jak ho mám omlácený dáme závody kdo ho má víc omlácený:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 dáme závody kdo ho má víc omlácený:-) Good nápad!! Jestli autino nestihnu alespoň trochu osprchovat, tak vyhraju i kategorii "Čunčo of the Year 2008" : : : Jen tak mimochodem... jak s "drahými polovičkami"??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Já jedu taky od Jaroměře takže se k tobě přidám.Bral bych to spíš kolem 13.00h? V Jaráku bych se k vám taky přidal...jen teda nevím zdadostanu doma propustku...budem měnit okna v celým baráku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Taky Jaroměř, ještě uvidím , ale chtěl bych jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 taky se pokusím doject, neslibuju, ale mohlo by to vyjít možná by jel j náš mladej pitrs78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 hoši hoši žádný výmluvy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 dobře 8.3. budu tam dobrá datum máme....8.3.....sobota pod Kuňkou.....a čas???kolem druhé???aby se stačili všicky napapat jinak doufám že JaKr a bajdík se připojí....a vůbec doufám že nás bude hodně.....jinak já jedu z Dolan....u Pardubic...nebo se můžem sejít v Pce u globusu a tam dojet pohromadě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Taky Jaroměř, ještě uvidím , ale chtěl bych jet bych ti doporučoval zkusíme zlákat pár Pražíků?vždyť po dálnici je to kousek:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 ták kdo další by se přidal???nehlaste se všichni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Jen tak mimochodem... jak s "drahými polovičkami"??? no já jí asi vemu vyvenčit po zimě:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Takže rekapitulace-sobota 8.3. ve 13.00h na parkovišti pod Kuňkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 taky se pokusím doject, neslibuju, ale mohlo by to vyjítmožná by jel j náš mladej pitrs78 jestli mě dá investor volno , tak bych se asi taky pokusil přijet juknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 já druhou pol. nechám na chatě pokaždé je jen otrávená Pražáci jedeme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) pokud bude mít stavbyvedoucí hotovo, tak ho vezmu i na lano, aby mě stačil polovičku neberu, někdo musí čistit cihly, když já budu na srazu jestli mě dá investor volno , tak bych se asi taky pokusil přijet juknout Editováno: 26. Únor 2008, autor: kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tak já se toho dobrovolně ujmu když už jsem navrhnul místo setkání... Takže... 8 března 13 hodin na Kunce. Prosím potvrdit účast.........Romariooo TomasB mira com-aaR LPG Najmis JaKr Lube Krešta kadlec Jirkasss Majký Kdo další??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 a co se sejít na tom parkovišti u Globusu..tam trefí každej a pro ty co to neznají je to dost značený..narozdíl od značení na Kuňku..a od Globu jet všichni na Kuňku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 pokud se něco nestane, tak tam přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 ale Tome...di ty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tak já se toho dobrovolně ujmu když už jsem navrhnul místo setkání... Takže... 8 března 13 hodin na Kunce. Prosím potvrdit účast.........Romariooo TomasB mira com-aaR LPG Najmis JaKr Lube Krešta kadlec Jirkasss Majký Kdo další??? Potvrzuji,jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Já potvrdím nebo zamítnu až těsně před...nevím jak to budu mít s volným časem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jestli mě někdo do ty doby neutluče, tak jedu. A pro jistotu to vezmu okolo Globu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 pokud se něco nevy..re, tak jedu též Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.