houdefabia3 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 tak to je škoda, tak to děláš od 6h-18h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Ne, mám posunutou, takže dělám od 5 do 17 nebo od 17 do 5 - ale pořád to jsou dvanáctky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterSawyer Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Nezavidim! :/ Ja mam nastesti pevnou pracovni dobu v sedm prijdu a v 15:30 jdu pryc a nic me nezajima. houdefabia3 : ten příští patek,pojedu do obi na 100% musim sehnat nejakou plachtu na auto a omrknout ,,autokoutek,, Poznavaci znameni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 škoda že nemužeš petersawyer: znamení? netušim ale mám bílou fábku 2 combi a nad levym přednim světlme mám nálepku skodahome, a nebo si mužu vzít takovou tu vlaječku ČR co se dává za okno, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Do HK nebo Pardubek pojedem asi s rodinkou na nákupy pozejtří - jak kdy a kam přesně ještě nevím, to je vždycky otázka toho, do kterýho krámu si vymyslí cestu drahá polovice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 klidně mužem dát spicha i víckrát. jen se domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterSawyer Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Co tedy zitra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 zítra na 100% tam budu, parkovat budu někde u obi nebo u okay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterSawyer Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Tak ještě potom napis az to budes vedet presne ja se tam kdyztak zastavim;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 mezi 4-5 hodinou tam budu ale nestíhám tak se tam moc nezdržim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 čau tak kdo jede v sobotu do hradce na flošnu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterSawyer Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Ja jsem tam byl.. A teda nevim jaky to bylo v jinych mestech,ale v hradci se to moc nepovedlo. Trasa vedla po hlavnim tahu,takze semafory na kazdym metru(organizator sliboval ze trasa bude volna.) Po 11km popojizdeni jsem dal zahul spojce a stres ze to do me nejakej ..... nabori ze zadu mi ubral 10 let zivota,na konci cekalo namrzly parkoviste kde to kazdy vedle ostatnich aut gumoval s felici nebo favoritem. Takze jak jsem prijel rychle jsem zase odjel, abych tam jeste od nakyho ma*ora neprisel k ujme na aute. Navic to byla excelentni prehlidka naprostych tuzingu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 tak to je dobrý... sice mě mrzí že jsem tam nebyl ale zas na druhou stranu to je asi lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 čau nechcete udělat menší srázek na andrláku v ustí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Kdo se přidá? A kdy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 vyděl bych to tak někdy na konci dubna, ale chtělo by to víc lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 když budu mít volno nebudu v práci není problém:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Já hlavně vím, že až zhruba do 20. dubince se o víkendech prakticky nechytám na jakoukoliv akci - z pracovních důvodů. Výjimky potvrzující pravidlo budu věnovat spánku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 (editace) takže přes velký zájem tu v tématu to sem i přesto dám v sobotu 22.3. od 13:00 sraz vw-c v Hradci Králové u Okey  Editováno: 19. Březen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 tak to dorazim aspon se budu snažit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Jsem bez šance - v sobotu budu na denní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 No ja nevím jestli budu mit auto takže uvidim v patek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 čau kdo jede ted v sobotu na flošnu do hradce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Nejni na koupák ještě kapánek moc frišno? Dneska ráno v 5:10 jsem jel z práce a musel jsem škrabat milimetrovou námrazu z celýho auta - docela jsem si děkoval, ža jsem v ostřikovači ještě nechal zimní náplň.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 https://www.facebook.com/events/705413686177377/?fref=ts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.