vapefo Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Zdravím. Mám následující promblém. Climatronic přestal fungovat. Vše z displeje zmizelo, nereaguje vůbec žádné tlačítko. Ze včech průduchů fouká na maximum vzduch, který není možné žádným způsobem regulovat. Ve značkovém servisu mi řekli, že umřela řídící jednotka climatronic a je nutná její výměna. Dle jejich sdělení není možné ani nijak snížit výkon toho foukání. Údajně ta jednotka vytuhla v maximálním nastavení. Zajimavostí je, že jsem odjel ze servusi a celou cestu dom mi climatronic fungoval. Teď zas nefunguje. Tak se ptám, jestli se s tímto problémem někdo sesetkal a co mi doporučujete. Dík. ( O I, 1,8 T, 2002 ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 jo může to být jednotkou klimatroniku...... auto je bez uprav a toto se stalo náhle bez dalších zásahů.......?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vapefo Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 jo může to být jednotkou klimatroniku......auto je bez uprav a toto se stalo náhle bez dalších zásahů.......?? Jo, auto bez úprav, 1.8 T, najeto 114500 km, stalo se to za normálního provozu, prakticky za jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jo, auto bez úprav, 1.8 T, najeto 114500 km, stalo se to za normálního provozu, prakticky za jízdy. OK pane pořešeno přes SZ.......:-) M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.