Publikováno Únor 26, 200817 r Ahoj chystám se na výměnu palivového čerpadla, objevil jsem že se prodává tak zvané holé čerpadlo ( cca 700 kč) jedná se jenom o vnitřní část. Nemáte někdo zkušennost s výměnou tohoto čerpadla? Případně na co je třeba si dát pozor atd. Díky za reakce.
Únor 26, 200817 r Ahoj chystám se na výměnu palivového čerpadla, objevil jsem že se prodává tak zvané holé čerpadlo ( cca 700 kč) jedná se jenom o vnitřní část. Nemáte někdo zkušennost s výměnou tohoto čerpadla? Případně na co je třeba si dát pozor atd. Díky za reakce. Protože palivo u těchto rotačních čerpadel probíhá kolem rotoru a uhlíků, tak se příliš nedoporučuje výměna samostatného motoru. Pokut to uděláš špatně a nebude to těsnit, tak si dej pozor pouze na jedno. Abys neseděl v autě až zapneš poprvé zapalování.
Únor 27, 200817 r Autor Díky za upozornění, podle přiloženého obrázku jsem předpokládal že ho měnit lze celkem jednoduše. Tak teď nevím cena kompletu je celkem vysoká. Upraveno Únor 27, 200817 r od ivo3
Únor 27, 200817 r Protože palivo u těchto rotačních čerpadel probíhá kolem rotoru a uhlíků, tak se příliš nedoporučuje výměna samostatného motoru. Pokut to uděláš špatně a nebude to těsnit, tak si dej pozor pouze na jedno. Abys neseděl v autě až zapneš poprvé zapalování. T není jenom holýmotor.Je to celá čerpací jednotka.Jenom obal a plavák zůstávají staré.Vůbec nemusí mít obavy z výměny.Jedině že by díl který koupí byl šmejd a tam se dostal benzín.Jo a za podmínky že to je komutátorový motorek.Což si nejsem jistý.Jěště jsem ho nekuchal.
Únor 28, 200817 r Autor Díky za info myslel jsem si to. Viděl jsem to holé čerpadlo na autokelly e-shop a opravdu to vypadalo že je to celá čerpací jednotka uzavřená. http://obchod.autokelly.cz/Popup.aspx?SRC=...rže|-|holé Upraveno Únor 28, 200817 r od ivo3
Srpen 6, 201312 r Až nezakladám nové téma , pripojím sa k tomuto... Môžem dať do 1.3 BMM (jednobodový vstrek) palivové čerpadlo z MPI ?? Litráž majú zhruba rovnakú, ale to z MPI dáva až dvojnásobný tlak,Samozrejme viem, že vstrekovacia jednotka má reguláciu tlaku na svojich 1,2 MPa a zbytok ide naspäť do prepadu, ale predsa len?! Aby som nemusel zháňať za polroka aj druhú vstrekovaciu jednotku. Pýtam sa preto, lebo také čerpadlo mi leží v garáži a to v aute začína štrajkovať... Má to niekto tak nahodené a ako dlho ?? Vďaka za odpovede....
Srpen 20, 201312 r no ted jak jsem se na díval tak jsou i vzhledově odlišné ty dvě čerpadla. podle mě bude dělat problém i ten tlak.
Březen 10, 20241 r Dobrý den, měním palivovou pumpu na felicii z roku 1996 a narazil jsem na menší problém. Pumpa je takzvaně co jsem se dohledal na internetu uzamčená, pro mě to znamená to že je přidělená ze spoda nádrže a nejde mi vyndat, hledal jsem docela dlouho na internetu jak jí vytáhnout a nic jsem nenašel. Zkoušel jsem s ní všeljak cloumat a nepomohlo to. Kdyby to byl kdokoli kdo by věděl jak na to budu moc vděčný. Děkuji. 🧑🔧 Upraveno Březen 10, 20241 r od chotenovsky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.