Publikováno Únor 27, 200817 r Zdravím. Jsem čerstvý majitel Škody Octavie ELEGANCE r.v.2002 Auto budu často používat na cesty do zahraničí s použitím navigace. Tady ale nastává problém. Jedině kde se můžu napíchnout je zapalovač pod loketní opěrkou. Není v žádných silách natáhnout ten kabel prostředkem, nehledě na to že to zavazí řazení. Jde přidat další zapalovač do popelníku? některé O ho mají právě tam. Takle jak to mám je napájení navigace nepoužitelné a na delší trasy si s baterkou nevystačím. Díky
Únor 27, 200817 r taky mně to štvalo, přemýšlel jsem stejně o napájení z popelníku, ale nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem si koupil prodlužovací kablík na napájení navigace, a teďka už není to napájení tak našponované, ale pěkně položené na panelu...
Únor 27, 200817 r nikdo nic? To asi nebude problém. Sežeň někde tu zásuvku a natáhni do popelníku tohle je ten kablík co vede k zásuvce Upraveno Únor 27, 200817 r od zabiak
Únor 27, 200817 r A nebo si můžeš vytáhnut novou zásuvku od pojistek a dát si jí pod volant. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=38297
Únor 29, 200817 r Zdravím. Jsem čerstvý majitel Škody Octavie ELEGANCE r.v.2002Auto budu často používat na cesty do zahraničí s použitím navigace. Tady ale nastává problém. Jedině kde se můžu napíchnout je zapalovač pod loketní opěrkou. Není v žádných silách natáhnout ten kabel prostředkem, nehledě na to že to zavazí řazení. Jde přidat další zapalovač do popelníku? některé O ho mají právě tam. Takle jak to mám je napájení navigace nepoužitelné a na delší trasy si s baterkou nevystačím. Díky Já jsem to vyřešil tak, že jsem si udělal novou zásuvku u spolujezdce u noh a ten kabel potom vůbec nezavazí. Krásně kopíruje přístrojovku.
Únor 29, 200817 r Autor Marcelpv: jak jsi to řešil? Já bych stejně raději řešil způsob jak to Octavie dát zapalovač do popelníku.. Nechápu proč je to někde pod loketkou. Ale u Octavie takových věcí nechápu více Upraveno Únor 29, 200817 r od armanny
Únor 29, 200817 r Marcelpv: jak jsi to řešil? Já bych stejně raději řešil způsob jak to Octavie dát zapalovač do popelníku.. Nechápu proč je to někde pod loketkou. Ale u Octavie takových věcí nechápu více Původní / první tsunami palubka má zapalovač v popelníku, od kapličky /černého vrchu je zapalovač mezi sedačkami!
Březen 9, 200817 r Marcelpv: jak jsi to řešil? Já bych stejně raději řešil způsob jak to Octavie dát zapalovač do popelníku.. Nechápu proč je to někde pod loketkou. Ale u Octavie takových věcí nechápu více Jestli se mi to povede tak sem hodím foto. To bude nejlepší vysvětlivka. Zítra to zkusím.
Březen 10, 200817 r Jestli se mi to povede tak sem hodím foto. To bude nejlepší vysvětlivka. Zítra to zkusím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.