Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Jsem čerstvý majitel Škody Octavie ELEGANCE r.v.2002

Auto budu často používat na cesty do zahraničí s použitím navigace.

Tady ale nastává problém. Jedině kde se můžu napíchnout je zapalovač pod loketní opěrkou. Není v žádných silách natáhnout ten kabel prostředkem, nehledě na to že to zavazí řazení.

Jde přidat další zapalovač do popelníku? některé O ho mají právě tam. Takle jak to mám je napájení navigace nepoužitelné a na delší trasy si s baterkou nevystačím. Díky

• Autor

nikdo nic?

taky mně to štvalo, přemýšlel jsem stejně o napájení z popelníku, ale nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem si koupil prodlužovací kablík na napájení navigace, a teďka už není to napájení tak našponované, ale pěkně položené na panelu...

nikdo nic?

To asi nebude problém. Sežeň někde tu zásuvku a natáhni do popelníku :)

tohle je ten kablík co vede k zásuvce

post-873-1204122336_thumb.jpg

Upraveno od zabiak

• Autor

a co sehnat popelník se zapalovačem a dotáhnout to tam?

Zdravím. Jsem čerstvý majitel Škody Octavie ELEGANCE r.v.2002

Auto budu často používat na cesty do zahraničí s použitím navigace.

Tady ale nastává problém. Jedině kde se můžu napíchnout je zapalovač pod loketní opěrkou. Není v žádných silách natáhnout ten kabel prostředkem, nehledě na to že to zavazí řazení.

Jde přidat další zapalovač do popelníku? některé O ho mají právě tam. Takle jak to mám je napájení navigace nepoužitelné a na delší trasy si s baterkou nevystačím. Díky

Já jsem to vyřešil tak, že jsem si udělal novou zásuvku u spolujezdce u noh a ten kabel potom vůbec nezavazí. Krásně kopíruje přístrojovku.

• Autor

Marcelpv: jak jsi to řešil? Já bych stejně raději řešil způsob jak to Octavie dát zapalovač do popelníku.. Nechápu proč je to někde pod loketkou. Ale u Octavie takových věcí nechápu více

Upraveno od armanny

Marcelpv: jak jsi to řešil? Já bych stejně raději řešil způsob jak to Octavie dát zapalovač do popelníku.. Nechápu proč je to někde pod loketkou. Ale u Octavie takových věcí nechápu více

Původní / první tsunami palubka má zapalovač v popelníku, od kapličky /černého vrchu je zapalovač mezi sedačkami!

• 2 týdny později...

Jestli se mi to povede tak sem hodím foto. To bude nejlepší vysvětlivka.

Zítra to zkusím.

Jestli se mi to povede tak sem hodím foto. To bude nejlepší vysvětlivka.

Zítra to zkusím.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.