Publikováno Únor 28, 200817 r Zdravím, mám O1 r. 1998 a rád bych si udělal radost a dodělal centrál na dálku. Slyšel jsem, že to není takový problém, když už mám normál centrál na klíč, ale bohužel vůbec nevim jak na to kde koupit atd. Prosím o nějaké bližší info jak manipulace a přestavba tak i odkaz kde koupit vše potřebně (nějakou jednotku s vysílačem a pak klíče)? centrál šel nějak mimo mě tak nějak netušim...díks za info
Únor 28, 200817 r Zdravím, mám O1 r. 1998 a rád bych si udělal radost a dodělal centrál na dálku. Slyšel jsem, že to není takový problém, když už mám normál centrál na klíč, ale bohužel vůbec nevim jak na to kde koupit atd. Prosím o nějaké bližší info jak manipulace a přestavba tak i odkaz kde koupit vše potřebně (nějakou jednotku s vysílačem a pak klíče)? centrál šel nějak mimo mě tak nějak netušim...díks za info www.rakso.cz Hledej je tu toho na foru na toto tema dostatek
Březen 2, 200817 r Moznosti je nekolik. Par systemu mam i na webu www.audioves.cz nebo napis a neco muzu nabidnout.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.