rudik Vloženo 1. Březen 2008 Vloženo 1. Březen 2008 mam fabiu 1.9 sdi classic a chcem si namontovat central z DO......... mam moznost vymontovat komplet central zamky a vsetko co k tomu patri na vrakaci a mam k tomu aj original kluc........ALE problem a prosba o radu je v tom ze to auto na vrakaci je vw polo toho isteho rocnika ako moja fabca a chcem radu ci to bude vsetko pasovat alebo vw polo ma nieco ine........co vsetko musim vybrat z neho?????????? som mimo uzemia slovenska a ceska......please Citovat
profor Vloženo 1. Březen 2008 Vloženo 1. Březen 2008 No problém budeš mať v tom že polo má iné farby káblov takže ak máš schému centrálu fábie tak ti nebude farebne sedieť. Budeš mať problém s klúčom, akonáhle bol už raz naučený na nejaké auto do druhého už ho nenaučíš (myslím imobilizér) ale o tom je tu toho hodne čo všetko z pola vybrať? no pretože kabeláž z komfortky čo robí sentrrál je vedená v hlavnom káblovom zväzku tak celý ten minimálne Citovat
rudik Vloženo 1. Březen 2008 Autor Vloženo 1. Březen 2008 dik mne ide hlavne o to aby som mal central na dialku... Citovat
mytrix Vloženo 1. Březen 2008 Vloženo 1. Březen 2008 jak psal profor, celej kabelovej svazek interierovej, k tomu komfortku ze dveri zamky + kabelaz a na klice + vlozky zamku si kup tady na foru nove Citovat
rudik Vloženo 1. Březen 2008 Autor Vloženo 1. Březen 2008 tak zatial dik zajtra sa idem do toho pustit a dam vam vediet ci sa mi to podari spojazdnit......kupovat tu na fore by som rad ale som v anglicku takze je to problem.... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.