Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chtěl bych se zeptat....otec si chce kupovat na firmu nový vůz,chtěl by ho na leasing na 60měsíců akontace cca 150000kč,měsíční splatka cca 6500kč.Což vychází na cenu kolem 450000kč.Je mu 59let a použival by ho jen na cestu do práce z práce a sem tam na nakupy.Ročně najezdí tak 30 000km.Jediná podmínka klimatizace.Co by ste mu doporučili nejlepšího za těchto podmínek.....díky.... :)

Upraveno od raca

Chtěl bych se zeptat....otec si chce kupovat na firmu nový vůz,chtěl by ho na leasing na 60měsíců akontace cca 150000kč,měsíční splatka cca 6500kč.Což vychází na cenu kolem 450000kčJemu 59let a použival by ho jen na cestu do práce z práce a sem tam na nakupy.Jediná podmínka klimatizace.Co by ste mu doporučili nejlepšího za těchto podmínek.....díky.... :)

kolik najezdí km ?

• Autor
kolik najezdí km ?

no vejde se do 30 000km ročně takže bych to viděl na nějakej benzín

no vejde se do 30 000km ročně takže bych to viděl na nějakej benzín

no to je určitě na naftu

• Autor
no to je určitě na naftu

no já předpokládám,že ho za 3 roky donutim jít do důchodu tak se to pak o trochu sníží

• Autor

No zatim co takhle procházim tak u mě vede C4 v plný palbě ted je akce -145000kč takže to výchází cca kolem 448000kč

• Autor
:feve: ......... :help: ........ kol119

A mate zajem o neco konketnejsiho,nebo je vam uplne jedno,co to bude?Znacka,kombi,sedan...?Atd.. ;)

• Autor
A mate zajem o neco konketnejsiho,nebo je vam uplne jedno,co to bude?Znacka,kombi,sedan...?Atd.. ;)

Vesměs je to jedno bude s nim jezdit starší člověk jen takový "couračky",tzn.objem klidně stačí 1.2,1,4  .jde mi jen o to jaky je podle vás "nejlepší" auto v poměru cena-výbava za častku kolem 450000kč.

Možná bych za ty peníze vzal KIU Ceed a dal si tam lepší výbavičku. Řeknu vám to upřímně, to auto se mi docela dost líbí. Jak 5D tak i Combi. :)

Možná bych za ty peníze vzal KIU Ceed a dal si tam lepší výbavičku. Řeknu vám to upřímně, to auto se mi docela dost líbí. Jak 5D tak i Combi. :)

suhlasim, nemam prehlad o konkretnych cenach ale kiu cee'd za 450 000 kc kupis v peknej palbe. skus popozerat cenniky

suhlasim, nemam prehlad o konkretnych cenach ale kiu cee'd za 450 000 kc kupis v peknej palbe. skus popozerat cenniky

Ale je potřeba si uvědomit že výše jmenované auta ztrácí na ceně daleko víc než třeba Škoda, takže po několika letech v případě prodeje se situace obrátí a pak za kiu dostaneš hovno. lol

Vesměs je to jedno bude s nim jezdit starší člověk jen takový "couračky",tzn.objem klidně stačí 1.2,1,4 .jde mi jen o to jaky je podle vás "nejlepší" auto v poměru cena-výbava za častku kolem 450000kč.

Za 450.000 má fábku v pěkné výbavě.

Vesměs je to jedno bude s nim jezdit starší člověk jen takový "couračky",tzn.objem klidně stačí 1.2,1,4 .jde mi jen o to jaky je podle vás "nejlepší" auto v poměru cena-výbava za častku kolem 450000kč.

:dj:

Upraveno od prtko5

• Autor
Za 450.000 má fábku v pěkné výbavě.

To je sice pravda,ale dát za FII tolik peněz sem zavrh hned na začátku.... ;)  

Za tolik seženu lepší stroje ,FII je dost předražená.

• Autor
Ale je potřeba si uvědomit že výše jmenované auta ztrácí na ceně daleko víc než třeba Škoda, takže po několika letech v případě prodeje se situace obrátí a pak za kiu dostaneš hovno. lol

Tady bych řek.že ztráci všechny auta... :palec2:

Ale on chce auto koupit, ne prodat! :doh:D

Ale on chce auto koupit, ne prodat! :doh:D

Já vím ale časem ho může chtít vyměnit za nový a to co teď ušetří tak pak 100% prodělá.

Tady bych řek.že ztráci všechny auta... :palec2:

To jo ale podívej se kolik stratí Škoda za 4 roky a kolik nějakej Korejec. lol lol

• Autor
To jo ale podívej se kolik stratí Škoda za 4 roky a kolik nějakej Korejec. lollol

Neřek jsem,že má vybranýho korejce jen sondujem co je tak nejlepší.Ale zatim vede Renault mégane grandtour nebo scénic s nějakou vybavou z důvodu zastoupení tady u nás a že od nich měl před tím dvakrat clio.

• Autor

Tohle sem přesně nechtěl,protože at sem napíšu jakoukoliv značku tak se najde plno lidí co bude řikat,že to je šmejd atd...atd.....Proto chci doporučit něco,jen ne FII protože půl mega do fabky nedam nejsem šílenec.

Tohle sem přesně nechtěl,protože at sem napíšu jakoukoliv značku tak se najde plno lidí co bude řikat,že to je šmejd atd...atd.....Proto chci doporučit něco,jen ne FII protože půl mega do fabky nedam nejsem šílenec.

Já dal 335.000 bez DPH za OI combi ;)

Upraveno od prtko5

• Autor
Já dal 335.000 bez DPH za OI combi ;)

No mi ale vybíráme něco novýho s nějakou lepší vybavou..... ;)

No mi ale vybíráme něco novýho s nějakou lepší vybavou..... ;)

Nová , vše v el., rádio, loketka, klima, mlhovky, vyp. bagu.Origo park. asisten jsem pořídil tady na fóru za 1/2 ceny tempomat tu koupíš za hubičku lol lol lol lol lol

Upraveno od prtko5

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.