Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrej.

Zajímalo jaký repro byste mi doporučili dozadu do fabky 1.2HTP(hatchback) a hlavně jak je zapojit, pač mam hotovou pouze přípravu pro repro v předu......Uvítal bych nějkej přesnej postup nebo něco takový, či nějakej odkaz kdo to provádí a zakolik.

Do repra bych chtěl vrazit tak 3-4000,-

Tak třeba trošku pohledej v "hledání"...

...napiš mi na ICQ...můžeme to probrat...vhodné repro do Fabie s ohledem na montážní hloubku jsou Pioneer.Dodávám k nim i nové plastové kroužky...u zadních jde o to jestli půjdou do původních míst nebo uvažuješ o repro 6x9" do plata.

post-845-1204564542_thumb.jpg

• Autor

Ne chci je přímo do těch původních plastovejch úchytů...

Navrhněte mi lidičky nějaký dobrý druhy. NEvyznám se v tom. Na ty pioneer sem koukal. Mam i pioneer rádio konkrétně 2900mp

• Autor

Jo a ještě jaký koncovky na audio kabely? Abych je mohl zapojit do iso konektoru autorádia.....???????????????? :help::help::help::help::help:

Jo a ještě jaký koncovky na audio kabely? Abych je mohl zapojit do iso konektoru autorádia.....???????????????? :help::help::help::help::help:

Já když sem dodělával repro tak sem vše letoval.Takže bez koncovek,kabely se protáh u spolujezdce pod plasty u dveří a protah až do zádu k repru.Práce tak na hodku........... :palec2: Repro sem dával Blaupunkt GT 402,někdo možná namíchne že nejsou uplně echt,ale na norm.poslech a na to že s pruměrem 10cm moc muziky udělat ani nejde jsem spokokenej.

Systém - 2pásmový koaxiální

Průměr - 100 mm

Hudební výkon - 130

Jmenovitý výkon - 30

Citlivost - 2,83 V/m 90

Frekvenční rozsah - 90-20000

Montážní hloubka - 39,5

Všeobecné informace

Impedance 4 Ohm

Materiál membrány Injected PP/PEI

Upraveno od raca

• 3 týdny později...

Nacvaknes origo piny a das do ISO konektoru - zadny problem.

• 2 roky později...

Zdravim, nevite nekdo kolik metru kablu je treba k zapojeni zadnich repraku ? :help:

Hoši to jsou strašné ceny,já jsem kupoval ten samý v želzářství kde měli i elektro potřeby a metr kabelu cca 8kč což je dost velký rozdíl :palec2:

Hoši to jsou strašné ceny,já jsem kupoval ten samý v želzářství kde měli i elektro potřeby a metr kabelu cca 8kč což je dost velký rozdíl :palec2:

S obsahem stříbra ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.