Publikováno Březen 3, 200817 r Dobrej. Zajímalo jaký repro byste mi doporučili dozadu do fabky 1.2HTP(hatchback) a hlavně jak je zapojit, pač mam hotovou pouze přípravu pro repro v předu......Uvítal bych nějkej přesnej postup nebo něco takový, či nějakej odkaz kdo to provádí a zakolik. Do repra bych chtěl vrazit tak 3-4000,-
Březen 3, 200817 r ...napiš mi na ICQ...můžeme to probrat...vhodné repro do Fabie s ohledem na montážní hloubku jsou Pioneer.Dodávám k nim i nové plastové kroužky...u zadních jde o to jestli půjdou do původních míst nebo uvažuješ o repro 6x9" do plata.
Březen 4, 200817 r Autor Ne chci je přímo do těch původních plastovejch úchytů... Navrhněte mi lidičky nějaký dobrý druhy. NEvyznám se v tom. Na ty pioneer sem koukal. Mam i pioneer rádio konkrétně 2900mp
Březen 4, 200817 r Autor Jo a ještě jaký koncovky na audio kabely? Abych je mohl zapojit do iso konektoru autorádia.....????????????????
Březen 4, 200817 r Jo a ještě jaký koncovky na audio kabely? Abych je mohl zapojit do iso konektoru autorádia.....???????????????? Já když sem dodělával repro tak sem vše letoval.Takže bez koncovek,kabely se protáh u spolujezdce pod plasty u dveří a protah až do zádu k repru.Práce tak na hodku........... Repro sem dával Blaupunkt GT 402,někdo možná namíchne že nejsou uplně echt,ale na norm.poslech a na to že s pruměrem 10cm moc muziky udělat ani nejde jsem spokokenej. Systém - 2pásmový koaxiální Průměr - 100 mm Hudební výkon - 130 Jmenovitý výkon - 30 Citlivost - 2,83 V/m 90 Frekvenční rozsah - 90-20000 Montážní hloubka - 39,5 Všeobecné informace Impedance 4 Ohm Materiál membrány Injected PP/PEI Upraveno Březen 4, 200817 r od raca
Březen 23, 200817 r Jo a ještě jaký koncovky na audio kabely? Abych je mohl zapojit do iso konektoru autorádia.....???????????????? Nacvaknes origo piny a das do ISO konektoru - zadny problem.
Listopad 30, 201014 r ...cca 10m http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/98-3-reproduktorove-kabely/5/647-1-5qmm-repro-kabel
Prosinec 1, 201014 r Budu mit tento : http://www.prohifi.cz/reproduktorove-kabely/macrom-msc-1-5 Upraveno Prosinec 2, 201014 r od car driver
Prosinec 3, 201014 r Hoši to jsou strašné ceny,já jsem kupoval ten samý v želzářství kde měli i elektro potřeby a metr kabelu cca 8kč což je dost velký rozdíl
Prosinec 3, 201014 r Hoši to jsou strašné ceny,já jsem kupoval ten samý v želzářství kde měli i elektro potřeby a metr kabelu cca 8kč což je dost velký rozdíl S obsahem stříbra ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.