vlado1 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) Prosim Vas nema niekto skusenosti so zapojenim dialkoveho ovladania centralu. dialkovy ovladac nekomunikuje.Kupil som octaviu a je to tam nejako divne zapojene precviknute draty izolacka atd. dakujem octavia 1,9tdi a dialkove skoda AEV4241.02 vyraba Kromeriz Editováno: 3. Březen 2008, autor: vlado1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Prosim Vas nema niekto skusenosti so zapojenim dialkoveho ovladania centralu. dialkovy ovladac nekomunikuje.Kupil som octaviu a je to tam nejako divne zapojene precviknute draty izolacka atd. dakujem octavia 1,9tdi a dialkove skoda AEV4241.02 vyraba Kromeriz Válí se mi tu AEV 4201 a zapojení je na tom přímo popsané. Myslím, že by to mělo být stejné 1 R pravý blikač 2 5 Dveře 3 30 4 Levý blikač 5 31 kostra 6 M nezapojeno 7 Do odemčít impulz 8 15 9 antena 10 Dz zamčít impulz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mannik Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Měl bych taky dotaz,mám dálkový ovladání s alarmem a zajímalo by mě jestli funguje přes komfortku nebo má zlvášt jednotku díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickovci Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Nevie niekto ci sa da zohnat prijimac ma AEV4201 lebo mi isiel ale uz prestal ist!!!A este zapojenie na tie male dve skrinky nemam tam to nie je napisane. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Nevie niekto ci sa da zohnat prijimac ma AEV4201 lebo mi isiel ale uz prestal ist!!!A este zapojenie na tie male dve skrinky nemam tam to nie je napisane. Diky Zkus tady http://www.aev.cz/html/kontakty.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.