Přejít na obsah

Vodní pumpa ve Škoda servisu

dadaoct

Doporučené příspěvky

jedná se o tdi 81kw ahf. Prošel sem snad všechny příspěvky o vodní pumpě ale nenašel sem co sem potřeboval. Budu na autě měnit komplet rozvody a po dlouhým rozmýšlení je dám udělat do origo servisu Jindra Soběslav. Takže rozvodová sada 7700Kč,gufero klikovky asi 500,práce 2700,ale nevim co mám dělat s pumpou. Vyměnit ji nechám určitě ale jde mi to,že nová stojí něco přes 5000 a nebo prej když jim tam nechám starou,tak jen něco přes 2000. Je mi jasný že to bude výměnným způsobem,a zřejmě repas,ale zajímalo by mě jaký s ní máte zkušenosti. Jestli je lepší si připlatit za novou nebo jestli je to zbytečnost. Už vidim příspěvky že je blbost dávat to do autorizovanýho za tyhle prachy,že jinde je pumpa za 1300 a sada 5500,gufero za 300 a práce za 2000. Už mě nikdo nezvyklá to dát jinam,jen potřebuju vedět jestli tý pumpě věřit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jedná se o tdi 81kw ahf. Prošel sem snad všechny příspěvky o vodní pumpě ale nenašel sem co sem potřeboval. Budu na autě měnit komplet rozvody a po dlouhým rozmýšlení je dám udělat do origo servisu Jindra Soběslav. Takže rozvodová sada 7700Kč,gufero klikovky asi 500,práce 2700,ale nevim co mám dělat s pumpou. Vyměnit ji nechám určitě ale jde mi to,že nová stojí něco přes 5000 a nebo prej když jim tam nechám starou,tak jen něco přes 2000. Je mi jasný že to bude výměnným způsobem,a zřejmě repas,ale zajímalo by mě jaký s ní máte zkušenosti. Jestli je lepší si připlatit za novou nebo jestli je to zbytečnost. Už vidim příspěvky že je blbost dávat to do autorizovanýho za tyhle prachy,že jinde je pumpa za 1300 a sada 5500,gufero za 300 a práce za 2000. Už mě nikdo nezvyklá to dát jinam,jen potřebuju vedět jestli tý pumpě věřit

To si musíš rozhodnout jen ty sám sám, ale zkus se na to dívat takto:

- dáš to do origo servisu ŠKODA

- dáš úplně nové rozvody a další doplňky

A chceš šetřit na vodní PUMPĚ???? Když už to měníš za nové a ještě v origo servisu, tak i kup PUMPU ÚPLNĚ NOVOU.

A nešetři! Až se ti to podělá, dáš opět minimálně trojnásobek za to, co jsi ušetřil do dalších nutných oprav.

No a k tomu ORIGO servisu: ani za ně bych nedal ruku do ohně.

Spolehni se na mistra GARNYHO (zdejší klubový serviceman). Mě dělal rozvody a byly na 1 s hvězdičkou.

Dal všechno nové a já z toho mám dobrý pocit. Má peněženka už nééééééé :palec2::smich:

Odkaz ke komentáři

Souhlasim s PETRem.

Nebo kontaktuj tady SEBA on ma super ceny a dobre zbozi.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=38848&hl=

No nevím, ale vodní pumpa pokud by měla stát 5000,- jak uvádíš musela by být ze zlata !!!! normálně se pohybují kolem 1500,-Kč v origo servise a když řekněš Sebovi myslím, že budeš žasnout teda pokud hovoříme o vodní pumpě k rozvodům.

Odkaz ke komentáři

taky bych se nebál jít do pumpy u Škodovky výměnným způsobem, máš na ni stejnou záruku jako na nový díl ;)

Odkaz ke komentáři

tak rozvody koupený od Seba za 3750 včetně poštovnýho,práce u jednoho velice slušnýho mechanika včetně gufera dolu i nahoru,maximálně do 3000 i s novou chladící kapalinou. Ke konci týdne mu to tam hodim a budu mít na dva roky klídek :) Takže po součtu to vyjde na celkem solidní peníz. Jinak dík za radu,že Sebo má takovýhle ceny

Editováno: , autor: dadaoct
Odkaz ke komentáři

tak rozvody koupený od Seba za 3750 včetně poštovnýho,práce u jednoho velice slušnýho mechanika včetně gufera dolu i nahoru,maximálně do 3000 i s novou chladící kapalinou. Ke konci týdne mu to tam hodim a budu mít na dva roky klídek :) Takže po součtu to vyjde na celkem solidní peníz. Jinak dík za radu,že Sebo má takovýhle ceny

:palec2: Ano, ano, p. Šebo, to je obchodník roku :palec2:

Ceny perfektní, spolehlivost, parádně zabaleno. Kam se ostatní prodejci hrabou.. :palec2:

Odkaz ke komentáři

Já si nechal dělat rozvody taky v autorizované Škodě s repas pumpou a záruka jako s novou.Velká garanční prohlídka s rozvody a long life olejem na TDI 96kw do 14 tis.kč.Peněz nelituji auto mě živí a na sebe si vydělá ;)

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
No nevím, ale vodní pumpa pokud by měla stát 5000,- jak uvádíš musela by být ze zlata !!!! normálně se pohybují kolem 1500,-Kč v origo servise a když řekněš Sebovi myslím, že budeš žasnout teda pokud hovoříme o vodní pumpě k rozvodům.

Ked som menil rozvody, tak mi technik volal, ze ci menit aj vodnu pumpu a ze stoji 6500.-SKK (na 1.6MPi/75KW) a to ani nebol autorizovany servis... Niektori servisaci s tym nemaju problem predat nieco 5xdrahsie...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Mno asi takhle. Jeslti se jedná o repasi přímo od škodovky tak se ničeho neboj. Jedná se o tak zvaný X díl. Dáš starý dají ti nový (repasovaný). Jde třeba o klouby na polosy, spojky, vodní pumpy, řízení atd. škodovka na to dává plnou záruku. Repase od nějakých "pochybných garážových kutilů" bych se bál. Já jakožto mechanik u škody mám nějaký slevy z toho plynoucí takže mě osobně vyjde repas pumpa na 1200,-. Musím samozřejmě dodat tu starou.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...