Marek Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 (editace) Už jsem to jednou psal...suprová barva na krátký FII je ŽLUTÁ LEMON.....bohužel na combi to už tak hezký není :-( proto mám corridu Editováno: 20. Srpen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Bohužel je to tak,paleta nabízených barev je žalostná.Už jen základní barvy,jsou pouze 3-modrá,červená,bílá.No uznejte,není toho sakra málo?Kam se poděli ostatní?To šetří i na odstínech?? To Marek:žlutá "lemon"?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Zluta LEMON je predchudce aktualniho odstinu SPRINT, ta je mnohem hezci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo_1 Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 (editace) Pozeral som Seat - farebná škála aj farby detto. Takže šetrenie v koncerne P.S. peknú červenú má aj Suzuki, ale len na Swifte, ma SX4 vypadá už horšie... tam je zas krajšia oranžová Editováno: 20. Srpen 2008, autor: lubo_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 (editace) Omlouvám se za unáhlení: ŽLUTÁ SPRINT :-)....ALE JE TO JEDNO PROSTĚ ŽLUTÁ JE BOMBA...ALE JEN NA KRÁTKÝ VYPADÁ SUPROVĚ Editováno: 20. Srpen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 (editace) Tady jsou všechny barvy na FII: http://new.skoda-auto.com/CZE/MODEL/NEWFAB...ages/color.aspx http://new.skoda-auto.com/CZE/model/newfab...ages/color.aspx Editováno: 20. Srpen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 jj, koukam ta seda satin s bilou strechou je prima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 V realu jsem uz videl vsechny kombinace s bilou strechou, ale top je podle me v kombinaci s modrou Storm a zelenou Highland. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Souhlasím,modrá storm a zelená Highland /ikdyž s každou barvou to tak nějak ladí/s bílou střechou je naprostá prda.Jen škoda,že bílá střecha není i u combi.To by bylo zajímavý pohledět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Tak to si myslím, že u kombi by to byl hodně velkem hnus, to auto k tomu musí sedět a to u kombíku by fakt nesedělo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 No tak třeba si s tím někdo pohraje ve "fotošopu" :-) a ukáže nám to tady...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Firedux Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Já mám černou Magic ale ještě je pěkná Červená Corrida a modrá teď si nevzpomenu ale ta tmavší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Presunuto do exterieru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) Tak mam zas brouka v hlave a nevim, kterou barvu - mam objednanou sedou Anthracite, ta mi prijde takova elegantni, nicmene bych rekl, ze nevyrazna. No a vcera jsem videl oranzovou Tangerine v kombiku a ted zas nevim... Takze kterou byste si vy vybrali? Ja osobne se uz priklanim k te oranzove Tady jsou fotky jak to bude vypadat, misto cernych nosicu, tam budou stribrny. edit: tak tady uz se stribrnyma Editováno: 5. Duben 2009, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ztech dvou bych bral urcite antracitovou, i po case vypada jako nova, u tangerine se mne zda, ze pak trochu zajde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 ten antracit je fakt perfekt, auto vypadá strašně elegantně, a s těma stříbrnýma hagusama je to špičkové nevím jak ta oranž, ale k ní jsou podle mě lepší černé hagusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Osobně jsem to řešil tak, že jsem objednal nemetalickou červenou, a za ušetřené peníze jsem pořídil SunSet a alarm s hlídáním vnitřního prostoru s náklonovým čidlem Pro mně je funkčnost víc než barva plechů, kterou stejně při jízdě nevnímáte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Cervenou jsem puvodne chtel, ale uz jsem ji mel na starym aute Bojim se zmeny, abych se pak nefackoval, co jsem to provedl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Z tehle dvou barev bych bral rozhodne sedou Antracit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Jinak bych se absolutne nebal bily,kdyz se to auto trochu udela,je to proste bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 CIERNA PERLET A CERVENA CORRIDA SU PEKNE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ja by som skúsil tú novú zelenú arctic, vyzerá fakt skvele. Úplne ma ale dostala rosso brunello na Roomstri, nádhera. Ale na FII sa tuším ešte nedáva. Ale z farieb tangerine a anthracit by som vybral anthracit, úplne najradšej však červenú corrida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 No co teda nechapu - u jednoho dealera ve Znojme stoji predvadeci Fabia modra Polar... s Brunellem na R souhlasim, autu vylozene sekne. Naopak Aqua a Arctic me zklamaly napric modelama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 JE TO VEC ZVYKU - KED SOM VYBERAL MOJU, MALI NA SKLADE CIERNU - BOLA MOJIM FAVORITOM , ORANZOVU A CERVENU. V ROHU STALA MODRA STORM S BIELOU STRECHOU - STRASNA OPACHA. KED SOM TAM ZOBRAL MANZELKU A SYNA, TAK SA POSTAVILI K "OPACHE" A NECHCELI ZIADNU INU. TAK SI TYPNITE AKU SOM KUPIL? ALE CASOM SOM SI ZVYKOL A TERAZ SOM Z NEJ HOTOVY - je to ako s detmi - to tvoje je vzdy najkrajsie. Ked ju umyjem pridam aj foto do galerie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.