Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Už jsem to jednou psal...suprová barva na krátký FII je ŽLUTÁ LEMON.....bohužel na combi to už tak hezký není :-( proto mám corridu

Upraveno od Marek

Bohužel je to tak,paleta nabízených barev je žalostná.Už jen základní barvy,jsou pouze 3-modrá,červená,bílá.No uznejte,není toho sakra málo?Kam se poděli ostatní?To šetří i na odstínech??

To Marek:žlutá "lemon"??

Zluta LEMON je predchudce aktualniho odstinu SPRINT, ta je mnohem hezci.

Pozeral som Seat - farebná škála aj farby detto. Takže šetrenie v koncerne :feve::aggressive:

P.S. peknú červenú má aj Suzuki, ale len na Swifte, ma SX4 vypadá už horšie... tam je zas krajšia oranžová

Upraveno od lubo_1

Omlouvám se za unáhlení: ŽLUTÁ SPRINT :-)....ALE JE TO JEDNO PROSTĚ ŽLUTÁ JE BOMBA...ALE JEN NA KRÁTKÝ VYPADÁ SUPROVĚ

post-82-1219221614.jpg

Upraveno od Marek

jj, koukam ta seda satin s bilou strechou je prima. :palec2:

V realu jsem uz videl vsechny kombinace s bilou strechou, ale top je podle me v kombinaci s modrou Storm a zelenou Highland.

Souhlasím,modrá storm a zelená Highland /ikdyž s každou barvou to tak nějak ladí/s bílou střechou je naprostá prda.Jen škoda,že bílá střecha není i u combi.To by bylo zajímavý pohledět.

Tak to si myslím, že u kombi by to byl hodně velkem hnus, to auto k tomu musí sedět a to u kombíku by fakt nesedělo:)

No tak třeba si s tím někdo pohraje ve "fotošopu" :-) a ukáže nám to tady......

Já mám černou Magic ale ještě je pěkná Červená Corrida a modrá teď si nevzpomenu ale ta tmavší :kol-45: .

Presunuto do exterieru.

• 7 měsíců později...

Tak mam zas brouka v hlave a nevim, kterou barvu - mam objednanou sedou Anthracite, ta mi prijde takova elegantni, nicmene bych rekl, ze nevyrazna. No a vcera jsem videl oranzovou Tangerine v kombiku a ted zas nevim... Takze kterou byste si vy vybrali? Ja osobne se uz priklanim k te oranzove :)

Tady jsou fotky jak to bude vypadat, misto cernych nosicu, tam budou stribrny.

post-5841-1238934266_thumb.jpg

edit: tak tady uz se stribrnyma ;)

post-5841-1238934410_thumb.jpg

Upraveno od PMA

Ztech dvou bych bral urcite antracitovou, i po case vypada jako nova, u tangerine se mne zda, ze pak trochu zajde.

ten antracit je fakt perfekt, auto vypadá strašně elegantně, a s těma stříbrnýma hagusama je to špičkové

nevím jak ta oranž, ale k ní jsou podle mě lepší černé hagusy

Osobně jsem to řešil tak, že jsem objednal nemetalickou červenou, a za ušetřené peníze jsem pořídil SunSet a alarm s hlídáním vnitřního prostoru s náklonovým čidlem :p

Pro mně je funkčnost víc než barva plechů, kterou stejně při jízdě nevnímáte lol

Cervenou jsem puvodne chtel, ale uz jsem ji mel na starym aute ;)

Bojim se zmeny, abych se pak nefackoval, co jsem to provedl...

Z tehle dvou barev bych bral rozhodne sedou Antracit

Jinak bych se absolutne nebal bily,kdyz se to auto trochu udela,je to proste bomba

CIERNA PERLET A CERVENA CORRIDA SU PEKNE

Ja by som skúsil tú novú zelenú arctic, vyzerá fakt skvele. Úplne ma ale dostala rosso brunello na Roomstri, nádhera. Ale na FII sa tuším ešte nedáva.

Ale z farieb tangerine a anthracit by som vybral anthracit, úplne najradšej však červenú corrida :wub:

No co teda nechapu - u jednoho dealera ve Znojme stoji predvadeci Fabia modra Polar... s Brunellem na R souhlasim, autu vylozene sekne. Naopak Aqua a Arctic me zklamaly napric modelama...

• 2 měsíce později...

JE TO VEC ZVYKU - KED SOM VYBERAL MOJU, MALI NA SKLADE CIERNU - BOLA MOJIM FAVORITOM :p , ORANZOVU A CERVENU. V ROHU STALA MODRA STORM S BIELOU STRECHOU - STRASNA OPACHA. KED SOM TAM ZOBRAL MANZELKU A SYNA, TAK SA POSTAVILI K "OPACHE" A NECHCELI ZIADNU INU. TAK SI TYPNITE AKU SOM KUPIL? ALE CASOM SOM SI ZVYKOL A TERAZ SOM Z NEJ HOTOVY - je to ako s detmi - to tvoje je vzdy najkrajsie. Ked ju umyjem pridam aj foto do galerie.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.