Srpen 20, 200817 r Už jsem to jednou psal...suprová barva na krátký FII je ŽLUTÁ LEMON.....bohužel na combi to už tak hezký není :-( proto mám corridu Upraveno Srpen 20, 200817 r od Marek
Srpen 20, 200817 r Bohužel je to tak,paleta nabízených barev je žalostná.Už jen základní barvy,jsou pouze 3-modrá,červená,bílá.No uznejte,není toho sakra málo?Kam se poděli ostatní?To šetří i na odstínech?? To Marek:žlutá "lemon"??
Srpen 20, 200817 r Pozeral som Seat - farebná škála aj farby detto. Takže šetrenie v koncerne P.S. peknú červenú má aj Suzuki, ale len na Swifte, ma SX4 vypadá už horšie... tam je zas krajšia oranžová Upraveno Srpen 20, 200817 r od lubo_1
Srpen 20, 200817 r Omlouvám se za unáhlení: ŽLUTÁ SPRINT :-)....ALE JE TO JEDNO PROSTĚ ŽLUTÁ JE BOMBA...ALE JEN NA KRÁTKÝ VYPADÁ SUPROVĚ Upraveno Srpen 20, 200817 r od Marek
Srpen 20, 200817 r Tady jsou všechny barvy na FII: http://new.skoda-auto.com/CZE/MODEL/NEWFAB...ages/color.aspx http://new.skoda-auto.com/CZE/model/newfab...ages/color.aspx Upraveno Srpen 20, 200817 r od Marek
Srpen 20, 200817 r V realu jsem uz videl vsechny kombinace s bilou strechou, ale top je podle me v kombinaci s modrou Storm a zelenou Highland.
Srpen 20, 200817 r Souhlasím,modrá storm a zelená Highland /ikdyž s každou barvou to tak nějak ladí/s bílou střechou je naprostá prda.Jen škoda,že bílá střecha není i u combi.To by bylo zajímavý pohledět.
Srpen 20, 200817 r Tak to si myslím, že u kombi by to byl hodně velkem hnus, to auto k tomu musí sedět a to u kombíku by fakt nesedělo:)
Srpen 20, 200817 r Já mám černou Magic ale ještě je pěkná Červená Corrida a modrá teď si nevzpomenu ale ta tmavší .
Duben 5, 200916 r Tak mam zas brouka v hlave a nevim, kterou barvu - mam objednanou sedou Anthracite, ta mi prijde takova elegantni, nicmene bych rekl, ze nevyrazna. No a vcera jsem videl oranzovou Tangerine v kombiku a ted zas nevim... Takze kterou byste si vy vybrali? Ja osobne se uz priklanim k te oranzove Tady jsou fotky jak to bude vypadat, misto cernych nosicu, tam budou stribrny. edit: tak tady uz se stribrnyma Upraveno Duben 5, 200916 r od PMA
Duben 5, 200916 r Ztech dvou bych bral urcite antracitovou, i po case vypada jako nova, u tangerine se mne zda, ze pak trochu zajde.
Duben 5, 200916 r ten antracit je fakt perfekt, auto vypadá strašně elegantně, a s těma stříbrnýma hagusama je to špičkové nevím jak ta oranž, ale k ní jsou podle mě lepší černé hagusy
Duben 5, 200916 r Osobně jsem to řešil tak, že jsem objednal nemetalickou červenou, a za ušetřené peníze jsem pořídil SunSet a alarm s hlídáním vnitřního prostoru s náklonovým čidlem Pro mně je funkčnost víc než barva plechů, kterou stejně při jízdě nevnímáte
Duben 5, 200916 r Cervenou jsem puvodne chtel, ale uz jsem ji mel na starym aute Bojim se zmeny, abych se pak nefackoval, co jsem to provedl...
Duben 5, 200916 r Ja by som skúsil tú novú zelenú arctic, vyzerá fakt skvele. Úplne ma ale dostala rosso brunello na Roomstri, nádhera. Ale na FII sa tuším ešte nedáva. Ale z farieb tangerine a anthracit by som vybral anthracit, úplne najradšej však červenú corrida
Duben 6, 200916 r No co teda nechapu - u jednoho dealera ve Znojme stoji predvadeci Fabia modra Polar... s Brunellem na R souhlasim, autu vylozene sekne. Naopak Aqua a Arctic me zklamaly napric modelama...
Červen 29, 200916 r JE TO VEC ZVYKU - KED SOM VYBERAL MOJU, MALI NA SKLADE CIERNU - BOLA MOJIM FAVORITOM , ORANZOVU A CERVENU. V ROHU STALA MODRA STORM S BIELOU STRECHOU - STRASNA OPACHA. KED SOM TAM ZOBRAL MANZELKU A SYNA, TAK SA POSTAVILI K "OPACHE" A NECHCELI ZIADNU INU. TAK SI TYPNITE AKU SOM KUPIL? ALE CASOM SOM SI ZVYKOL A TERAZ SOM Z NEJ HOTOVY - je to ako s detmi - to tvoje je vzdy najkrajsie. Ked ju umyjem pridam aj foto do galerie.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.