lord D d Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 caute, Je mozne vobec nieco urobit s poskriabanym celnym sklom? Vyzera to ako male vlasocnice naukladane vedla seba, nieco ako ryt spendlikom vedla seba s odstupom stotin mm. Podla zaoblenia to vyzera, ze to spravili stierace, ale gumicky su absolutne ok, bez akychkolvek nanosov spiny, alebo ineho sajrajtu. Najhorsie na tom je to, ze je to akurat vo vyske oci a neskutocne to vadi, ked svieti oproti slnko, pripadne ked sa stretavam s autom, ktore ma zapnute svetla. Da sa to vobec nejako rozlestit, alebo nieco podobne, alebo ma caka neplanovana vymena skla ak sa toho chcem zbavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 caute,Je mozne vobec nieco urobit s poskriabanym celnym sklom? Vyzera to ako male vlasocnice naukladane vedla seba, nieco ako ryt spendlikom vedla seba s odstupom stotin mm. Podla zaoblenia to vyzera, ze to spravili stierace, ale gumicky su absolutne ok, bez akychkolvek nanosov spiny, alebo ineho sajrajtu. Najhorsie na tom je to, ze je to akurat vo vyske oci a neskutocne to vadi, ked svieti oproti slnko, pripadne ked sa stretavam s autom, ktore ma zapnute svetla. Da sa to vobec nejako rozlestit, alebo nieco podobne, alebo ma caka neplanovana vymena skla ak sa toho chcem zbavit? Nejlépe vyměnit. lepší řešní nenajdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 caute,Je mozne vobec nieco urobit s poskriabanym celnym sklom? Vyzera to ako male vlasocnice naukladane vedla seba, nieco ako ryt spendlikom vedla seba s odstupom stotin mm. Podla zaoblenia to vyzera, ze to spravili stierace, ale gumicky su absolutne ok, bez akychkolvek nanosov spiny, alebo ineho sajrajtu. Najhorsie na tom je to, ze je to akurat vo vyske oci a neskutocne to vadi, ked svieti oproti slnko, pripadne ked sa stretavam s autom, ktore ma zapnute svetla. Da sa to vobec nejako rozlestit, alebo nieco podobne, alebo ma caka neplanovana vymena skla ak sa toho chcem zbavit? Zajeď do pojišťovny, připojisti ho, počkej 14 dnů a kladívkem do něho ťukni a nahlas to jako pojistnou událost a val ho vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.