Přejít na obsah

Řídící jednotka motoru

ROZSY

Doporučené příspěvky

Nevíš, prosím tě, jestli jdou do octavie 1,9 tdi budíky ze superba 1,9 tdi? Plasty a zástrčky pasujou, lze to přizpůsobit?

Děkuji Rozsy

je to to saý jako bys dával budíky 3. generace = požebují k sobě klíč (čip imma) 3. generace a nebo klíče co byli u budíků ze supa

sem tam nějaká kontrolka myslím nefunguje, ale vím že moje octa na ně taky jela ale už si nepamatuju co vše šlo/nešlo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to to saý jako bys dával budíky 3. generace = požebují k sobě klíč (čip imma) 3. generace a nebo klíče co byli u budíků ze supa

sem tam nějaká kontrolka myslím nefunguje, ale vím že moje octa na ně taky jela ale už si nepamatuju co vše šlo/nešlo

Nefunguje pouze otáčkoměr a nešlo přizpůsobit imobilizér. Takže by tam stačila spínací skříňka s klíči ze superba? A půjde tam?

Odkaz ke komentáři

Nefunguje pouze otáčkoměr a nešlo přizpůsobit imobilizér. Takže by tam stačila spínací skříňka s klíči ze superba? A půjde tam?

mě otáčkoměr určitě šel

musí být klíče ze supa z kterýho máš budíky

pojistky jen uvnitř

zkus i relé 109

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...