Publikováno Březen 8, 200817 r Nevíte někdo, proč řídící jednotka motoru u vozidla škoda octavie 1,9 Tdi nekomunikuje? Na PC se tváří, že tam vůbec není.
Březen 8, 200817 r Nevíte někdo, proč řídící jednotka motoru u vozidla škoda octavie 1,9 Tdi nekomunikuje? Na PC se tváří, že tam vůbec není. rok ? nějaký předělávky? co v gateway v měřených blocích ? tam motorovka je ?
Březen 9, 200817 r To se mi taky stalo. Stačilo na minutku odpojit baterku a pak to začalo komunikovat.
Březen 9, 200817 r Autor rok ?nějaký předělávky? co v gateway v měřených blocích ? tam motorovka je ? Rok 99, předělávky žádné, motorovka se neobjevuje nikde a ještě navíc teďka nemám proud ani na pojistkách ŘJ.
Březen 9, 200817 r Autor rok ?nějaký předělávky? co v gateway v měřených blocích ? tam motorovka je ? Nevíš, prosím tě, jestli jdou do octavie 1,9 tdi budíky ze superba 1,9 tdi? Plasty a zástrčky pasujou, lze to přizpůsobit? Děkuji Rozsy
Březen 9, 200817 r Nevíš, prosím tě, jestli jdou do octavie 1,9 tdi budíky ze superba 1,9 tdi? Plasty a zástrčky pasujou, lze to přizpůsobit?Děkuji Rozsy je to to saý jako bys dával budíky 3. generace = požebují k sobě klíč (čip imma) 3. generace a nebo klíče co byli u budíků ze supa sem tam nějaká kontrolka myslím nefunguje, ale vím že moje octa na ně taky jela ale už si nepamatuju co vše šlo/nešlo
Březen 9, 200817 r Rok 99, předělávky žádné, motorovka se neobjevuje nikde a ještě navíc teďka nemám proud ani na pojistkách ŘJ. není napájení - nefunguje - nekounikuje
Březen 9, 200817 r Autor není napájení - nefunguje - nekounikuje Ani jedno, nevíš náhodou, jestli to nemá nějakou pojistku kromě pojistkové skříně?
Březen 9, 200817 r Autor je to to saý jako bys dával budíky 3. generace = požebují k sobě klíč (čip imma) 3. generace a nebo klíče co byli u budíků ze supasem tam nějaká kontrolka myslím nefunguje, ale vím že moje octa na ně taky jela ale už si nepamatuju co vše šlo/nešlo Nefunguje pouze otáčkoměr a nešlo přizpůsobit imobilizér. Takže by tam stačila spínací skříňka s klíči ze superba? A půjde tam?
Březen 9, 200817 r Nefunguje pouze otáčkoměr a nešlo přizpůsobit imobilizér. Takže by tam stačila spínací skříňka s klíči ze superba? A půjde tam? mě otáčkoměr určitě šel musí být klíče ze supa z kterýho máš budíky pojistky jen uvnitř zkus i relé 109
Březen 9, 200817 r Autor mě otáčkoměr určitě šelmusí být klíče ze supa z kterýho máš budíky pojistky jen uvnitř zkus i relé 109 Klíče ze supa nemám, protože budíky jsou nové. Jiné řešení?
Březen 10, 200817 r Klíče ze supa nemám, protože budíky jsou nové. Jiné řešení? novy klíče (čip imma) 3.g nepoužity
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.