Heretic Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Zdravim, rád bych koupil originální deštník pro Superba, ale jelikož ho Škodovka už dlouhou dobu nemá skladem, tak nevim kde hledat. Neví někdo, kde ho koupit, nejlépe v Praze? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Kámoš ho kupoval v prodejně Škoda a stál něco kolem 1.000 až 1.200 Kč ! Takže za ty prachy ho nechci ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 jj cena je velká,ale u nás ve škodovce u Hellera ho mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 O ceně vim, oficiální cena je cca 984Kč, což jsem ochoten zaplatit, ale asi budu muset objet všechny prodejny škodovek v Praze a doufat, že ho někdě budou mít na skladě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 O ceně vim, oficiální cena je cca 984Kč, což jsem ochoten zaplatit, ale asi budu muset objet všechny prodejny škodovek v Praze a doufat, že ho někdě budou mít na skladě. A oni nejsou schopni ti ho objednat?Vždyť to je do druhého dne na prodejně.Nebo napiš přímo do Boleslavi mail a řekni že nejsou schopni dealeři ti sehnat deštník a Boleslav se o to už postará Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Ale jo, oni jsou schopni ho objednat, ale přímo škodovka v Mladé Boleslavi ho nemá na skladě a neví se kdy zase budou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Ale jo, oni jsou schopni ho objednat, ale přímo škodovka v Mladé Boleslavi ho nemá na skladě a neví se kdy zase budou. aha tak to je jiná.Ale pokud bys ho vážně chtěl tak najeď na stránky od helera a nech si ho poslat z Ostravy,tam jsem ho viděl.To neva,že to nemají v místě tvého bydliště.V dnešní době ppl to nemůže být takový problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 aha tak to je jiná.Ale pokud bys ho vážně chtěl tak najeď na stránky od helera a nech si ho poslat z Ostravy,tam jsem ho viděl.To neva,že to nemají v místě tvého bydliště.V dnešní době ppl to nemůže být takový problém Ty jo to sem fakt chce dat 1000,- za desnik ja vim ze to je detajl,ale cena je dcl pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 take halo ohladom "parazóla" ked budem mat cas cvaknem jaky mam v Supovi ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 take halo ohladom "parazóla" ked budem mat cas cvaknem jaky mam v Supovi ja Uz i ty Sebri jeste ze ho tam nemam ....ja totiz se Supem v desti nikam nejdezdim!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Tak jsem objel 5 prodejen škodovek co mam v okolí a samozřejmě ho nikde nemají. Teď jsem poslal email dalším asi tak 20 prodejnám jestli se jim náhodou neválí na skladě, tak uvidim. Jinak jde o stylový dárek pro jednoho zdejšího člena co má superba a v levých zadních dveřích má prázdno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 (editace) Já ho koupil tady v bazaru s poštovným za asi 530,- Kč a je fakt suprovej. Bylo to v prosinci 2007. Byl nový ještě s cedulkou. A to nemám supa. Měl jich dokonce víc, ten inzerát tam byl hodně dlouho a dokonce i víckrát. Pokusím se najít, kdo to prodával. edit: To nemůžu najít. Editováno: 14. Březen 2008, autor: KaJe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Uz i ty Sebri jeste ze ho tam nemam ....ja totiz se Supem v desti nikam nejdezdim!!! ja ho tam sice mam, ale rozprestreny este nebol... dnes zoberem od mojej drahej bluetooth, zajtra ho cvaknem a hodim sem photo sa stavim, ze taky nema nikto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 myslím že deštník je jen jeden typ ne?Já ho tam mám taky ale bohužel je nějaký nemocný.Když ho roprostřu,tak nedrží a zavře se.Pokusím se ho dát do správky ikdyž pochybuju že mi to někdo spraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Tak já jsem taky sháněl origo deštník. A nepořídil jsem nikde. Volal jsem do Bolky a tam mi řekli, že ho na skladě nemají a už se nevyrábí. Tak jedině přes nějakého prodejce co ho má na skladě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Tak jsem sehnal v Praze na vrakovišti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koste Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 nevím, jestli je skladem, ale možná jo.. :-) http://www.shop.hlavacek.cz/index.php?produkt=2035 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 ja mám za 2e z trhu a uz mi parkrat posluzil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 (editace) Zdravim Vas panove, po dlouhem hledani jsem nasel moznost, jak sehnat origo destnik na superba. Maji jej v Nemecku skladem za 35 Euro. Pokud by měl někdo zájem, může jej přivést, mám tam kontakty. Drak Editováno: 21. Únor 2010, autor: Drak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.