Publikováno Březen 12, 200817 r Zdravim, rád bych koupil originální deštník pro Superba, ale jelikož ho Škodovka už dlouhou dobu nemá skladem, tak nevim kde hledat. Neví někdo, kde ho koupit, nejlépe v Praze? Dikes
Březen 12, 200817 r Kámoš ho kupoval v prodejně Škoda a stál něco kolem 1.000 až 1.200 Kč ! Takže za ty prachy ho nechci !
Březen 13, 200817 r Autor O ceně vim, oficiální cena je cca 984Kč, což jsem ochoten zaplatit, ale asi budu muset objet všechny prodejny škodovek v Praze a doufat, že ho někdě budou mít na skladě.
Březen 13, 200817 r O ceně vim, oficiální cena je cca 984Kč, což jsem ochoten zaplatit, ale asi budu muset objet všechny prodejny škodovek v Praze a doufat, že ho někdě budou mít na skladě. A oni nejsou schopni ti ho objednat?Vždyť to je do druhého dne na prodejně.Nebo napiš přímo do Boleslavi mail a řekni že nejsou schopni dealeři ti sehnat deštník a Boleslav se o to už postará
Březen 13, 200817 r Autor Ale jo, oni jsou schopni ho objednat, ale přímo škodovka v Mladé Boleslavi ho nemá na skladě a neví se kdy zase budou.
Březen 14, 200817 r Ale jo, oni jsou schopni ho objednat, ale přímo škodovka v Mladé Boleslavi ho nemá na skladě a neví se kdy zase budou. aha tak to je jiná.Ale pokud bys ho vážně chtěl tak najeď na stránky od helera a nech si ho poslat z Ostravy,tam jsem ho viděl.To neva,že to nemají v místě tvého bydliště.V dnešní době ppl to nemůže být takový problém
Březen 14, 200817 r aha tak to je jiná.Ale pokud bys ho vážně chtěl tak najeď na stránky od helera a nech si ho poslat z Ostravy,tam jsem ho viděl.To neva,že to nemají v místě tvého bydliště.V dnešní době ppl to nemůže být takový problém Ty jo to sem fakt chce dat 1000,- za desnik ja vim ze to je detajl,ale cena je dcl pecka
Březen 14, 200817 r take halo ohladom "parazóla" ked budem mat cas cvaknem jaky mam v Supovi ja Uz i ty Sebri jeste ze ho tam nemam ....ja totiz se Supem v desti nikam nejdezdim!!!
Březen 14, 200817 r Autor Tak jsem objel 5 prodejen škodovek co mam v okolí a samozřejmě ho nikde nemají. Teď jsem poslal email dalším asi tak 20 prodejnám jestli se jim náhodou neválí na skladě, tak uvidim. Jinak jde o stylový dárek pro jednoho zdejšího člena co má superba a v levých zadních dveřích má prázdno.
Březen 14, 200817 r Já ho koupil tady v bazaru s poštovným za asi 530,- Kč a je fakt suprovej. Bylo to v prosinci 2007. Byl nový ještě s cedulkou. A to nemám supa. Měl jich dokonce víc, ten inzerát tam byl hodně dlouho a dokonce i víckrát. Pokusím se najít, kdo to prodával. edit: To nemůžu najít. Upraveno Březen 14, 200817 r od KaJe
Březen 14, 200817 r Uz i ty Sebri jeste ze ho tam nemam ....ja totiz se Supem v desti nikam nejdezdim!!! ja ho tam sice mam, ale rozprestreny este nebol... dnes zoberem od mojej drahej bluetooth, zajtra ho cvaknem a hodim sem photo sa stavim, ze taky nema nikto
Březen 15, 200817 r myslím že deštník je jen jeden typ ne?Já ho tam mám taky ale bohužel je nějaký nemocný.Když ho roprostřu,tak nedrží a zavře se.Pokusím se ho dát do správky ikdyž pochybuju že mi to někdo spraví
Červen 5, 200916 r Tak já jsem taky sháněl origo deštník. A nepořídil jsem nikde. Volal jsem do Bolky a tam mi řekli, že ho na skladě nemají a už se nevyrábí. Tak jedině přes nějakého prodejce co ho má na skladě.
Říjen 30, 200915 r nevím, jestli je skladem, ale možná jo.. :-) http://www.shop.hlavacek.cz/index.php?produkt=2035
Únor 13, 201015 r Zdravim Vas panove, po dlouhem hledani jsem nasel moznost, jak sehnat origo destnik na superba. Maji jej v Nemecku skladem za 35 Euro. Pokud by měl někdo zájem, může jej přivést, mám tam kontakty. Drak Upraveno Únor 21, 201015 r od Drak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.