Publikováno Březen 13, 200817 r ahoj chlapi.mam org xenonove svetla a chcel by som dat namiesto povodnych 55w H1 100W dialkove.Resp. uz som ich kupil.jeden znami mi povedal ci to zvladnu kable,alebo ten plast. O ten plast sa velmi nebojim lebo ich budem pouzivat len ked bude auto v pohibe skor o tie kable.Mimochodom tie kable nie su z org. xenonov ,ale z obic. face lift svetiel.tie xenony su dorabane a kablovacka je z povodnych svetiel.ked je tu niekto co sa rozumie do elektiky tak nech mi poradi.dik
Březen 13, 200817 r Nedával bych to, i kdybys měl dostatečný průřez kabelů, nevydrží to teplotně světlo - ten plast...
Březen 13, 200817 r Nedával bych to, i kdybys měl dostatečný průřez kabelů, nevydrží to teplotně světlo - ten plast... a proc by jako nevydrzel?normalne to tam dej
Březen 13, 200817 r a proc by jako nevydrzel?normalne to tam dej myslim,ze nini dobry tam valit 100w zarovky, chudak patice a kabliky
Březen 13, 200817 r Taky bych je tam nedával. Ty světla na 100W žárovky prostě nejsou dělané, budou se vypalovat zrcadlovky atd. Je to hodně velkej rozdíl proti klasickým žárovkám.
Březen 14, 200817 r a proc by jako nevydrzel?normalne to tam dej No tak je tam dej... ale počítej s tím, že za chvíli se ti vyndaj sami... víš jaký je tam vedro? )
Březen 14, 200817 r Autor Kolega na novom superbe r.v. 2007 ma org xenony a ma tam dialkove H1 ovela ovela silnejsie ako ja.takze mislim ze tam ma 100W.tak ich tam mal serovo..
Březen 14, 200817 r Tak seriově tam 100W žárovku neměl zcela určitě,je to nehomologovaná žárovka určená pro sportovní účely a ne do provozu.Seriově 100W žárovky neosazuje do parabol žádný výrobce.
Březen 14, 200817 r Autor preco mu to tak potom silno svieti?a viac do biela ako do zlta.on tam ine ziarovky nedaval,take mal od nova
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.