Fire Vloženo 13. Březen 2008 Vloženo 13. Březen 2008 (editace) Ahoj, mám problém.... v prosinci jsem si nechal vymenit zteřelou manžetu na levé přední poloose. Na tom by nebylo nic zvláštního, prostě se vyměnila a já spokojeně odjel...za pár týdnu jsem si všimnul jak je u kola z kloubu slezlá, tak volám borcovi ( dělá mi to jeden borec bez papíru ), že se mi přihodilo to či ono a on že se to stává a tak mi to zadara opravil...jenže, dnes mrknu, a zase to je slezlý !!!! kde myslíte že je zakopanej pes ? nekvalitní práce ? blbá spona ? nebo krátká manžeta, která se při max. rejdu sundá ??? ........ podotýkám, že do té doby nebyl s borcem problém, ale toto mě ..... ! Editováno: 13. Březen 2008, autor: Fire Citovat
cosby Vloženo 13. Březen 2008 Vloženo 13. Březen 2008 čert ví co ti tam dal.Jak to máme tušit?Třebas je krátká,třebas použil špatnou stahovačku Citovat
foxdivemaster Vloženo 13. Březen 2008 Vloženo 13. Březen 2008 (editace) cau pokud nedals origo manzetu nebo treba od spidanu tak ti stejnak moc dlouho nevydrzi,urcite dal manzetu na obyc oktu a ty sou jinsi proto ti to furt pada tot muj nazor Editováno: 13. Březen 2008, autor: foxdivemaster Citovat
Fire Vloženo 13. Březen 2008 Autor Vloženo 13. Březen 2008 v konečném součtu já tam můžu jezdit furt :-) Citovat
burek Vloženo 14. Březen 2008 Vloženo 14. Březen 2008 v konečném součtu já tam můžu jezdit furt :-) kdyz to mas za Decko tak bych tam jezdil taky!!!!! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.