Michal.Kili Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Zdar. Mám dotaz. 27.5.2008 mi končí platnoct LPG (platnost nádrže po 10 letech) v mém Faťu. Někde jsem se dozvěděl, že se dají provést tlakové zkoušky, ale na nějakých stránkách jsem se dočetl, že to není možné a že se musí namontovat celá nádrž i se vším všudy. Tak jak to sakra je? Sem z toho trochu mimo. A další dotaz se týká mé technické. Tu mám provést do 24.4.2008, ale ta nádrž na LPG končí o měsíc později. Jak to bude teď s tou technickou? Díky za odpovědi. Zdar a sílu všem Škodovákům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Zdar. Mám dotaz. 27.5.2008 mi končí platnoct LPG (platnost nádrže po 10 letech) v mém Faťu. Někde jsem se dozvěděl, že se dají provést tlakové zkoušky, ale na nějakých stránkách jsem se dočetl, že to není možné a že se musí namontovat celá nádrž i se vším všudy. Tak jak to sakra je? Sem z toho trochu mimo. A další dotaz se týká mé technické. Tu mám provést do 24.4.2008, ale ta nádrž na LPG končí o měsíc později. Jak to bude teď s tou technickou? Díky za odpovědi. Zdar a sílu všem Škodovákům Ahoj no já když měl fáčko s lpg,tak mi taky končila platnost bomby.A technikem jednoho servisu mi bylo řečeno,že se musí komplet vyměnit,protože razitko tlakové zkoušky pokud to vůbec někdo dělá(na něco podobného) nedostanu.A mluvil pouze o výměně nádrže ničeho jinýho. Pokud ti platnost končí po technicky tak bych to asi neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal.Kili Vloženo 18. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Tak to je dobré. Ještě, že mám tu technickou před konce té bomby :-D Díky za odpověd. Zdar a sílu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.