Zlo Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 pneunet.cz - nejlevnější a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Dneska jsem objednal na pneunet.cz tak doufám, že to klapne bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Pneunet.cz včera objednáno v 10:30 dnes ve 14:00 doma. Původně jsem měl ojednáno nejlevnejsipneu.cz a po měsíci jsem objednávku stornoval - slibovali že do týdne je mám doma a nedočkal jsem se jich. continental premium contact 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Take jsem kupoval u pneunetu. Bral jsem sadu 8 pneumatik. Maximalni spokojenost, opravdu je muzu doporucit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tak už jsou Turanzy taky doma a pneunet.cz fakt good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Osobní zkušenost s www.PNEUnet.cz a www.pneu-servis.cz obojí doporučuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Igor napsal: Odporúčam Pešíčka, teda www.pneu-servis.cz alebo www.aaa-pneu.sk Pred zimou sme odtiaľ objednali naraz 9 sád pneumatík, dokonca pán Pešíček volal, že či sme sa nepomýlili pri objednávaní. Gumy došli do 3 dní, pekne kuriérom, všetko úplne bez problémov. Tiez odporucam uz som stade bral 4 pary a vzdy to stihli do tyzdna a hlavne najlacnejsie co som na slovensku mohol zohnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Max. spokojenost s nejlevnejsipneu.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Gil napsal: Tak už jsou Turanzy taky doma a pneunet.cz fakt good Tak co jsem ušetřil na pneu tak jsem dnes nechal v "super" pneuservisu Barum. Přezutí 4 pneu 1300,-Kč, blil bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Gil napsal: Tak co jsem ušetřil na pneu tak jsem dnes nechal v "super" pneuservisu Barum. Přezutí 4 pneu 1300,-Kč, blil bych Tak to tě ti zmrdi pěkne natáhli!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 KOKYN napsal: Tak to tě ti zmrdi pěkne natáhli!!! Přesně tak, přezutí by mělo stát asi kolem 500 Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Gil napsal: Tak co jsem ušetřil na pneu tak jsem dnes nechal v "super" pneuservisu Barum. Přezutí 4 pneu 1300,-Kč, blil bych Kdes přezouval ??? To museli dělat snad mechanici od ferari za ty love ??? Já přezouval naproti Rohlenky a přehození letní gumy za zimní na elektron i s vyvážením za 170 Kč jedno kolo. A po Brně se to motá taky kolem 700 Kč (podle závaží). Dneska už se nedá vlest jenom do jednoho obchodu když mají všude jiný ceny. BARUM nebrat ani gumy !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Gil napsal: Tak co jsem ušetřil na pneu tak jsem dnes nechal v "super" pneuservisu Barum. Přezutí 4 pneu 1300,-Kč, blil bych Doporučuji popojet do menšího městečka (cca 10.000 obyvatel v okolí), kde jsou alespoň 2 až 3 pneuservisy. Pak se dá pořídit kompletní přezutí, vč. vyvážení a likvidace starých pneu (4 ks) do 430,- Kč. Jinak pneu doporučuji kupovat jen zde: pneunet.cz a nejlevnejsipneu.cz Obojí osobně vyzkoušeno a bez problémů. A ZA NEJ CENY NA INTERNETU.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Hrábě Fernétti napsal: Kdes přezouval ??? Barum na Kšírové, já dělám asi sto metrů od nich, tak volba byla jasná- příští volba je taky jasná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Gil napsal: Barum na Kšírové, já dělám asi sto metrů od nich, tak volba byla jasná- příští volba je taky jasná Soused dělá hned před BARUMem v tom servisním centru. Když jsem sháněl gumy (jak zimní tak i teď letní) a on mě řekl ceny za který je od (přes) něho můžu mýt tak sem se nestačil divit !!! NEBRAT - i podle cen co mají na Netu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 (editace) Minulý týden: Středa 14 hod - objednáno 4x Bridgestone ER300 185/60 R14 v AutoTip Jihlava (objednají z www.nejlevnejsipneu.cz, cenu jsem předtím vyemailoval opravdu nejnižší) Čtvrtek 11 hod - telefon, gumy jsou na servisu Čtvrtek 14 hod - jedu domu pro disky Čtvrtek 15 hod - červená Oktávka schovaná za zahradou (moje auto jelo 65-70tacho ve vsi), asi jen foto, uvidím Čtvrtek 16 hod - pneu jsou vyvážený na diskách cena 4x 1165 + 4x 100 Kč Celkový čas 26 hod Editováno: 7. Duben 2008, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Nemate nekdo zkusenosti s http://extralevnepneu.cz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Já teď udělal blbou zkušenost s nejlevnejsipneu.cz Objednal jsem pneumatiky uváděné jako na skladě. Druhý den mi přišel e-mail s předmětem, že je objednávka vyřízena a zboží expedováno. V textu, na konci e-mailu, jsem se ale dozvěděl, že zboží odešlou 26.10 (objednávku jsem dával cca 8.10.). Když jsem je slušně upozornil e-mailem, že jejich e-mail i inzerce skladového zboží je slušně řečeno zavádějící, odpověděli do druhého dne ve smyslu, že je text e-mailu naprosto v pořádku. Pneumatiky přišly cca za tři týdny. Horší ale bylo, že jde o rok staré kusy - výroba 36. týden 2008. Přemýšlím, že je vrátím, bohužel to znamená jet s nimi nejspíš do Volar (pro mě cca 150km). Náklady na benzín, čas, atd .... Dlouho jsem zvažoval, jestli mám pneu objednávat u této firmy - odrazovalo mě, že sídlí na Václavském náměstí v Praze. Měl jsem poslechnout intuici Jinak pneumatiky u nich byly skutečně nejlevnější - mám rozměr 215/45 R18 V XL a ostatní e-shopy měly cenu cca o tři čtyři stovky na kus dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 31. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Nekdy se setrit nevyplaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Mam dobre zkusenosti s www.nejlevnejsipneu.cz , dobre ceny, teda pro me ty nejlevnejsi, velky vyber a rychla dodavka domu zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkymajky Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 (editace) http://www.zupo.czJa si srovnáván ceny na srovnavaci cen pneumatik Editováno: 9. Duben 2018, autor: majkymajky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.