lukkkas123 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Ahoj chtěl bych se zeptat na váš názor i s ohledem naporuchovost vozů. Uvažuji o koupi buď novější tak do 20 000 km octavii 1 nebo trochu víc kilometrů tak kolem 60 000 octavii 2. Nevím pro co se rozhodnout . Určitě ale v dieslu najezdím tak soukromě i pracovně kolem 30 000 km za rok. Nedokážu se rozhodnout cena je asi tak v obou případecj stejná kolem 380 000 ,-. Díky moc za radu Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 ahoj, já osobně bych šel do OII - novější technologie, větší bezpečnost, prostornější.. OI se mi líbí víc, ale zase už je to technologie z roku 96 a těch několik let rozdílu je hodně znát v použitých systémech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 ahoj, já osobně bych šel do OII - novější technologie, větší bezpečnost, prostornější.. OI se mi líbí víc, ale zase už je to technologie z roku 96 a těch několik let rozdílu je hodně znát v použitých systémech.. tak tak,sel bych do OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Pokud je cena stejná tak nevím co řešíš...diesel v Oktě II sice bude mít 60tis km ale to nic neni. Rozhodně OII na 100% neváhál bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Pokud je cena stejná tak nevím co řešíš...diesel v Oktě II sice bude mít 60tis km ale to nic neni. Rozhodně OII na 100% neváhál bych napiš něco o kandidátech, konkrétnějšího, z čeho vybíráš, tak jednoznačně bych OI neodsunoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 No já koupil loni novou OI tour a podle mě je lepší stará nová než nová ojetá a s tou novou technologii..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 No já koupil loni novou OI tour a podle mě je lepší stará nová než nová ojetá a s tou novou technologii..... Čoveče na tom něco bude a vůbec nejlepší je nová O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Čoveče na tom něco bude a vůbec nejlepší je nová O2 To jo ale rozdíl 100.000kč lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 No já koupil loni novou OI tour a podle mě je lepší stará nová než nová ojetá a s tou novou technologii..... To ale nemysliš vážně cos ted napsal,vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 hosi,doprd**e, vsak to zalezi na kazdem, co si koupi, kazdy ma jinaci nazor, zda-li nove,ojete,stare nove, ojete nove ci co...zalezi na kazdem,jak se rozhodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 hosi,doprd**e, vsak to zalezi na kazdem, co si koupi, kazdy ma jinaci nazor, zda-li nove,ojete,stare nove, ojete nove ci co...zalezi na kazdem,jak se rozhodne To souhlasim ale řict,že OI je lepší než OII to je docela silná káva.Nemysliš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 dohady, pro O2 mluví přeci jen novější technologický pokrok, ale O1 se má ještě nějaký ten rok vyrábět, proč asi? Ale i tak bych šel spíš do O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 (editace) To souhlasim ale řict,že OI je lepší než OII to je docela silná káva.Nemysliš? Já nic takovýho neřekl!! Co to tady blábolíš!! Já řekl že než ojetou OII tak raději novou OI lol A myslím to smrtelně vážně!! Editováno: 18. Březen 2008, autor: prtko5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 (editace) I kdyby mela najeto pres 200 tak bych sel do O II - jde opravdu o bezpecnost a technologii - jak bylo receno ta O I ji ma jeste nekde pred 94/95 no a na svet prisla 96. Povedla se, ale sahni urcite po novince Editováno: 19. Březen 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 O II je určitě novější jinak vypadá ale o kolik a včem je lepší ? pro příklad: mám tu jednoho známýho koupil dejme tomu za 300t octavii I v max výbavě (vše co šlo tam má- airbagy, esp......) a pak je tu druhej a ten za 350 koupil OII ale úplnou holotu bez ničeho kdo jezdí v lepším autě ??? fukce a účinnost airbagů je u obou podobná fukce ABS/ESP taky deformační zóny nevím, ale O I měla dobré crasch testy mě osobně O II nijak neoslovila na to že je vývojově novější oproti O I, (podle mě mohli aspon podvozek udělat podobně jak u superba, passata) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 I kdyby mela najeto pres 200 tak bych sel do O II - jde opravdu o bezpecnost a technologii - jak bylo receno ta O I ji ma jeste nekde pred 94/95 no a na svet prisla 96. Povedla se, ale sahni urcite po novince Právě! Přesně tak.Tady neni o čem přemýšlet.Podle mě je OI včerejší den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Vzhledově se mi více líbí OI, to je fakt. Ale OII je opravdu novější. Asi to nej co mluví pro OII je místo na zadních sedadlech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 ja se priznam, ze jsem "skodovak" a mam OI myslim si, ze technologie a doba jde dopredu.OI je dobry auto, ale lakalo by me vyzkuset traba tu OII nebo aj ten Superb by nebyl spatny samozrejme taky zalezi, jak je to s ND, udrzba vozidla co se tyce po cenovej strance, protoze kupit auto za pulmega - urcite tam nebude stat napr. brzdny kotouc za par slupek nez u OI. Co tak studuji forum, tak hodne lidi si kupilo octavku a pak to vymenovaly za fabie ci to prodavali, protoze neni o tom koupit Octu za 250 tisíc ale co pak za rok,pul rok...ale to uz se bavim jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 I kdyby mela najeto pres 200 tak bych sel do O II - jde opravdu o bezpecnost a technologii - jak bylo receno ta O I ji ma jeste nekde pred 94/95 no a na svet prisla 96. Povedla se, ale sahni urcite po novince Ale až by si jezdil do servisu a platil každou chvíli deseti tisíce to bys pak asi mluvil jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 (editace) Ale až by si jezdil do servisu a platil každou chvíli deseti tisíce to bys pak asi mluvil jinak To nebude treba - rozhodne bych stale nemenil Dost lidi si mysli ze jejich kokta ma nalitano do 150 tis. a pri tom maji 2x tolik - tady se na servis moc nekouka, jsou to drzaky Editováno: 19. Březen 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 no vidíte, já měl zase opačný problém, jetou 4x4 OI nebo novou 4x4 OII, jelikož OI 4x4 s euž nevyrábí, tak nová se nedala a díky tomu to vyhrála OII 4x4, jinak jak píše Vaša, ABS stejný, bagy taky, deformační znóny jsou dobrý, ale proti OI o něco menší (předek). Jediná podstatná inovace je ve struktůře kabeláže, kde oproti OI je použita BSG a vše plně pod CANem. Kdyby byla nová 4x4 OI, bral bych ji, to auto se mi prostě stále líbí, samo, že OII taky je to prostě individuální, ale napsat tu OII s 200t raději než OI novou je trošku drsný ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Taky je pravda ze ve Skodovkach jsou dobre ulozene korunky a dobre se porad prodavaji, ale cim starsi tim hure. Hold ja ji mam taky dobre vybavenou ale bohuzel rocnik 98 a ta uz klesa pod 100 ticek a nize. Rad bych zvolil uz take neco noveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 No taky bych šel do OII už mám objednáno sice to bude nějakou dobu trvat ,ale už se moc těším jen mě docela zaskočilo že je vše za příplatek jak za komančů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.