GolfinoIV Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Ma nekdo skusenosti s tymto modulem pro comming home? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3u09...via-superb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 (editace) je to, o čem se tu celou dobu píše: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=41947&hl= Editováno: 15. Červenec 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GolfinoIV Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Dekuji pane tohle sem potreboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 (editace) Díky za pochvalu , čekal jsem na tvůj praktický test , ale hlavně - řešili jsme bydlení, stěhovali se na sídliště... a už mi tu nějaké hovadu zničilo lak kapoty, prostě si odložil zavazadla a pak je tahal k sobě . Kdyby mi to někdo vykládal, tak neuvěřím... soráč za Editováno: 16. Červenec 2009, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Nuz, tiez mame stale cosi okolo domu, teraz aj okolo auta. Konecne sa budem musiet dostat k tomu odskusaniu, potom Ti poslem maila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GolfinoIV Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 tak jsem to namontoval a funguje to paradne bliknu dalkovyma a jakmile otevru dvere , tak to sviti )Jedina divna vec je, ze mam sadu na denni sviceni a ted mi to sviti hned , jakmile zapnu zapalovani, nikoliv jako predtim , tzn. po nastartovani Asi to chce neco nekde zapojit jinak. jak si to vyresil :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Muzete mi sem prosim napsat jak vlastne coming/leaving home presne funguje, teda jaky jsou podminky pro to aby se funkce aktivovala. Jsem z toho magor, za jakych podminek teda funguje jak coming home a kdy leaving home, neco ze mam brnknout dalkovyma nez vystoupim jsem pochopil, ale potrebuju co nejpresnejsi popis techhle funkci, jak dlouho to ma svitit? Popis prosim jen u origo ,kdo ma karu s temahle funkcema uz z fabriky? Diiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GolfinoIV Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Jak uz bylo napane comming home= prijezd domu bliknes dalkama vystupis a svetla sviti 30sekund. Seriovo byla jen u nektereho akcniho modelu. Living home= odchod z domu tato funkce u OI nebyla. Kdyz bys to chtel dodelat koupis rele 3U0 941 597 A a domontujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 Tak to je presne to co uz vim. Chci vedet jak PRESNE to ma fungovat. comming i leaving home. Treba pro pripad, ze bych si to chtel zkonstruovat treba na mikroprocesoru. chjo Mozna do toho dam mraky casu, a budu lempl a zase mi to nekdo ukradne stejne jako trippling kdysi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Tak chlapi, nedelejte blby, to nikdo nevi jak P R E S N E, ma fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Comming home A Leaving home funguje ze po odemknuti auta dalkou se rozsvítí světla(pokud je funkce zapnutá, někde se psalo že je to spojený se světelným čidlem takže to funguje jen v noci ale viděl sem to že to funguje i ve dne ale Octavie 07) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 (editace) A leaving home je podmineny tim, ze bylo predtim pouzito coming home? Neb mi pripada divny svitit po kazdym odemceni auta, na druhou stranu zase kdyz prijedu za tmy, neni receno, ze budu odjizdet taky za tmy. Idealni by teda byl opravdu ten snimac svetla, tim se to ale zkomplikuje. Editováno: 17. Srpen 2009, autor: Galaxy64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Na te OII se xenony rozsviti po kazdem(comming home nepouziva) odemceni dalkou a asi po 30s zhasnou. CH i LH se tam nastavuje pres MaxiDot. Jen s tim svicenim pres den si nejsem jistej, pokazdy kdyz sem to videl tak bylo bud lehce sero nebo auto v garazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Jak to tedy vypada kuci s tim Leaving home ? Nejake pokroky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 6. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Nevim, jak jsou na tom kluci, ale ja vytvarim jako bakalarskou praci takovy modul, ktery bude urceny hlavne pro Octavie, Superby a Fabie (pripadne podobna koncernova auta). Bude se starat o automaticke zapinani svetel na zaklade informace z cidla svetla - zapne bud denni nebo hlavni svetla, samozrejmosti bude i comming a leaving home, pripadne i tunnel light. V horizontu nekolika tydnu budu mit nekolik funkcnich kousku a budu potrebovat par dobrovolniku, kteri by byli ochotni si to namontovat do auta a tim mi pomoci odladit software. Automatika by mela fungovat podobne jako treba u nove Octavie, s tím, že napravím pár věcí, které mi přijdou nelogické, např.: pokud se svetla rozsviti po odemknuti auta DO (leaving home) zustanou svitit celou dobu tedy i po otevreni dveri (u nove Octavie zhasnou po otevreni dveri a rozsviti se po zapnuti klicku - zbytecne namahani xenonu) atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Nevim, jak jsou na tom kluci, ale ja vytvarim jako bakalarskou praci takovy modul, ktery bude urceny hlavne pro Octavie, Superby a Fabie (pripadne podobna koncernova auta). Bude se starat o automaticke zapinani svetel na zaklade informace z cidla svetla - zapne bud denni nebo hlavni svetla, samozrejmosti bude i comming a leaving home, pripadne i tunnel light. V horizontu nekolika tydnu budu mit nekolik funkcnich kousku a budu potrebovat par dobrovolniku, kteri by byli ochotni si to namontovat do auta a tim mi pomoci odladit software. Automatika by mela fungovat podobne jako treba u nove Octavie, s tím, že napravím pár věcí, které mi přijdou nelogické, např.: pokud se svetla rozsviti po odemknuti auta DO (leaving home) zustanou svitit celou dobu tedy i po otevreni dveri (u nove Octavie zhasnou po otevreni dveri a rozsviti se po zapnuti klicku - zbytecne namahani xenonu) atd. jenže tam je to umyslně protože tu funkci leaving home si muže v pal. počítači (nebo jen kodováním nevim přesně dělám už u jiný značky než je Škoda)každej nastavit jak chce aby dlouho svítila nebo nesvítila vubec proto má každá funkce svuj kanál v diagnostice i denní svícení bylo volitelný než bylo povinný bylo jen na zákaznících jestli ho chtěj nakodovat nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 8. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 To nic nemeni na tom, ze je to podle me nesmyslne udelany, proc svetla zhasnou chvilku pred tim, nez zapnes zapalovani a znova je tim rozsvitis. V mem modulu si taky budes moct vybrat, jakou funkci budes chtit pouzivat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 hoši.ja mam coming i living a vše za par korun. leaving mam napojene na prodl. impulz z centralu tzn 15s mi sviti mlhovky. coming mam zap pomoci modulu prodl. osvětleni do starych aut. stalo to 30kč a prodl to o 12s.stači. každy to řeší složitě ale nechapu proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 9. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Mozna pro efekt je to dobry, ale v praxi bych rekl ze 12s a 15s je malo. Navic aby se dalo omluvit o "opravdovem" coming a leaving home, musi to reagovat na intenzitu osvetleni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Nevim, jak jsou na tom kluci, ale ja vytvarim jako bakalarskou praci takovy modul, ktery bude urceny hlavne pro Octavie, Superby a Fabie (pripadne podobna koncernova auta). Bude se starat o automaticke zapinani svetel na zaklade informace z cidla svetla - zapne bud denni nebo hlavni svetla, samozrejmosti bude i comming a leaving home, pripadne i tunnel light. V horizontu nekolika tydnu budu mit nekolik funkcnich kousku a budu potrebovat par dobrovolniku, kteri by byli ochotni si to namontovat do auta a tim mi pomoci odladit software. Automatika by mela fungovat podobne jako treba u nove Octavie, s tím, že napravím pár věcí, které mi přijdou nelogické, např.: pokud se svetla rozsviti po odemknuti auta DO (leaving home) zustanou svitit celou dobu tedy i po otevreni dveri (u nove Octavie zhasnou po otevreni dveri a rozsviti se po zapnuti klicku - zbytecne namahani xenonu) atd. To cidlo svetla bude kde ? Kolik to caa bude stat a jak velke to bude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Mozna pro efekt je to dobry, ale v praxi bych rekl ze 12s a 15s je malo. Navic aby se dalo omluvit o "opravdovem" coming a leaving home, musi to reagovat na intenzitu osvetleni.. coming a leaving home, musi to reagovat na intenzitu osvetleni.. svítí stejně jak v noci tak ve dne reguluje se jen doba u orig. je myslim max 2minuty (nejsem si jistej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Cena bude cca 800Kč, což je o něco vic než za lepsi modul denniho sviceni. Cidlo nemam jeste 100% vymysleny, ale s nejvetsi pravdepodobnosti bude "vykukovat" z A sloupku, ma cca 8x8mm a tluste je 3mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Nebolo by ho lepsie umiestnit na stredovy vyduch v palubovke vedla snimaca oslnenia (pre climatronic)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 a bez toho cidla to nebude fungovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 (editace) chlapi ja sem koupil tohle http://www.e-xenony.cz/automat--rozsvecova...ing-home-sensor a za ty prachy supr po novem roku to bude v aute tak uvidim Editováno: 18. Prosinec 2009, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.