Přejít na obsah

kouření motoru

Doporučené příspěvky

si si 100% isty ze to ma 50tkm ?

inak by ma zaujimalo ako si na to prisiel ze na pol plynu to dymi, co to robi pri plnom plyne ?

povedal by som ak to trochu dymi pri plnom plyne ( nic hrozne) tak nuz je to nafta, ale pokial to huli dost tak bude problem asi niekde.

moje take intuicie: aku kvalitnu naftu tankujes, vzduchovy filter bol kedy naposledy meneny, nemoze byt chyba vo vahe vzduchu ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

inak by ma zaujimalo ako si na to prisiel ze na pol plynu to dymi, co to robi pri plnom plyne ?

povedal by som ak to trochu dymi pri plnom plyne ( nic hrozne) tak nuz je to nafta, ale pokial to huli dost tak bude problem asi niekde.

moje take intuicie: aku kvalitnu naftu tankujes, vzduchovy filter bol kedy naposledy meneny, nemoze byt chyba vo vahe vzduchu ?

mám to servisovaný ve škodovce podle intervalů.Jinak tankuju u Benziny tím to asi nebude.Mám podezření že předchozí majitel pošteloval čerpadlo nebo něco takového.Nevím.

Odkaz ke komentáři

mám to servisovaný ve škodovce podle intervalů.Jinak tankuju u Benziny tím to asi nebude.Mám podezření že předchozí majitel pošteloval čerpadlo nebo něco takového.Nevím.

takze mas mas 100% istotu to ze to je servisovane v skodovke este nic nezarucuje ale berem ako si napisal, vidis mozno sam si si odpovedal ze je nieco spravene s cerpadlom tak to daj skontrolovat.

Odkaz ke komentáři

SDI má váhu vzduchu??

Odkaz ke komentáři

Ahoj mám taky sdi 1.9 najeto 158 tis km. Takový problém nemám ale zkus se podívat do sání na škrtící klapku vzduchu. Jinak SDI váhu vzduchu nemá :palec2: . A v čerpadle by se ti musel někdo hrabat jedině přes VAG , jelikož má fabka řídící jednotku a elektronicky ovládané čerpadlo a elektronicky ovládaný plyn. resp. máš na plynu potenciometr

Odkaz ke komentáři

To že to čudí zanmená že se vstřikuje víc paliva vůči poměru vzduchu a jelikož je to atmosferickej motor bez turba tak si myslím,jestli to nikdo nečipoval,protopže pokud to jede a chytá ,tak pochubuju že je problém ve vstřikování....zvlášť po tak málo najetých km. Každopádně vyměnit filtry by nebylo na škodu.

Editováno: , autor: stralis
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...