Přejít na obsah

Poraďte

czechmichael

Doporučené příspěvky

Čauky mám v plánu koupit nějaký fajn kola tak se tak ptám jaká jsou nejspolehlivější a jaký nej rozměr gum je takový akorád?:) Přemejšlím o DOTZ DEZENT NEBO ENZO ale asi 15" pač se mi moc nechce riskovat se 16" kůli policajtům i když bych řekl že to asi moc nečekujou:)Tak když tak poraďte zdary:)A díkes!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čauky mám v plánu koupit nějaký fajn kola tak se tak ptám jaká jsou nejspolehlivější a jaký nej rozměr gum je takový akorád? :) Přemejšlím o DOTZ DEZENT NEBO ENZO ale asi 15" pač se mi moc nechce riskovat se 16" kůli policajtům i když bych řekl že to asi moc nečekujou:)Tak když tak poraďte zdary:)A díkes!

koukni na téma Miss alu!!

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4829

Odkaz ke komentáři

Mám orig 17 RS s pneu 225/45 GY F1 a velká spokojenost. Policajti ještě neměli kecy a to můžu mít max 205/55 r17 :palec2:
Ahoj, chci se zeptat, psal jsi že máš 225, měl jsem je loni, letos už mám 215/45R17, 225 mi když jsem dozadu posadil dva lidi dřely o hranu podběhů. Tobě nedřou?
Odkaz ke komentáři

Mám orig 17 RS s pneu 225/45 GY F1 a velká spokojenost. Policajti ještě neměli kecy a to můžu mít max 205/55 r17 :palec2:

Taky sem měl tento rozměr a policajti mě stavěli několikrát,vždy jsme skončily u toho kolik sem zani dal,že ty kolo jsou natom good atd.Nikdy žádnej problém.Akorát že jsem mohl mít 5 lidí v autě a plnej kufr anic nedřelo,hold čtyřkolka je čtyřkolka. :p

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...