Publikováno Březen 20, 200817 r zdar kuci, tak jak jsem vám slíbil, že až zjistím něco okolo tuning srazu Olomouc - letiště Neředín... Info je tady: http://www.tuningmeeting.cz/ tak že to bude další velká "Moravská" sesion škodováků, ne?
Březen 20, 200817 r zdar kuci,tak jak jsem vám slíbil, že až zjistím něco okolo tuning srazu Olomouc - letiště Neředín... Info je tady: http://www.tuningmeeting.cz/ tak že to bude další velká "Moravská" sesion škodováků, ne? Tak pokud do toho nic nevleze, tak se hlásím
Duben 19, 200817 r Je to sice ještě trošku daleko, ale předběžně jedu Když je to z Vyškova pro tvý autí daleko tak jeď vlakem ???
Duben 19, 200817 r A ty pojedeš do Turnova pro změnu autobusem Že je to daleko, jsem myslel termínově, ne kilometry
Duben 19, 200817 r A ty pojedeš do Turnova pro změnu autobusem Že je to daleko, jsem myslel termínově, ne kilometry Bus je pomalej a mám ho dost jinde. Sem se lek že šetříš auto aby Ti vydrželo do důchodu !!!
Duben 21, 200817 r Autor Asi bych neměl chybět Pro tebe je to úplná "povinnost"! S toho se nevykroutíš. Já mám taky jít v sobotu do práce, ale seru na ní! Šéfovi ukážu protože když je sraz, tak se jede na sraz!
Duben 24, 200817 r Pro tebe je to úplná "povinnost"! S toho se nevykroutíš. Já mám taky jít v sobotu do práce, ale seru na ní! Šéfovi ukážu protože když je sraz, tak se jede na sraz! Kuciiii ja uz urcite dojedu s opravenou Lucinkou a s dodelanym faceliftem prdelky taxe moc tesim. Skoda ze furt na 15" ale co uz Nejakou praci v sobotu vubec neresim takze jak rika Mila => sefovi se ukaze a jede se na sraaaaaaz Upraveno Duben 24, 200817 r od Planeta
Duben 26, 200817 r Pro tebe je to úplná "povinnost"! S toho se nevykroutíš. Já mám taky jít v sobotu do práce, ale seru na ní! Šéfovi ukážu protože když je sraz, tak se jede na sraz! Ano pane řediteli!!!
Květen 3, 200817 r Tak já asi nejedu. Dnes v 21.15 mi idiot nedal v Olomouci přednost a mám lehce očesanej bok u řidiče. Škoda cca 85 t kč. Tak si to užijte.
Květen 6, 200817 r Tak já asi nejedu. Dnes v 21.15 mi idiot nedal v Olomouci přednost a mám lehce očesanej bok u řidiče. Škoda cca 85 t kč. Tak si to užijte. Kterej hajzl, vemu si Favorita a vrátím mu to!!!
Květen 9, 200817 r Hoj all Jestli všechno klapne jak má, tak se tam doufám potkáme. Bylo by fajn se pak nějak domluvit aby sme se tam zhledali a parkly to klubově vedle sebe
Květen 24, 200817 r Hoj allJestli všechno klapne jak má, tak se tam doufám potkáme. Bylo by fajn se pak nějak domluvit aby sme se tam zhledali a parkly to klubově vedle sebe To bysme si měli dát sraz někde před vjezdem, abysme byli pohromadě a vjíždeli společně. Během týdne se určitě něco navrhne.
Květen 25, 200817 r To bysme si měli dát sraz někde před vjezdem, abysme byli pohromadě a vjíždeli společně. Během týdne se určitě něco navrhne. OK
Květen 25, 200817 r To bysme si měli dát sraz někde před vjezdem, abysme byli pohromadě a vjíždeli společně. Během týdne se určitě něco navrhne. dobrej nápad jsem pro. ale kdy a kde.??
Květen 25, 200817 r dobrej nápad jsem pro. ale kdy a kde.?? Jedete už v pátek ,nebo v sobotu dopoledne do neděle??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.