montas Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Já asi jen v sobotu a v neděli chci jet na ecák do Šternberka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Jedete už v pátek ,nebo v sobotu dopoledne do neděle?? premýšlím pátek až sobota a neděle Ecák šternberk.. ale ještě pořádně nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Sobota - v kolik hodin plánujete příjezd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Já budu jen v sobotu. Takže se domluvím s Milanem II a hodíme sem nějaký čas, kdy a kde se sejdem. Každopádně bych navrhoval nějaké parkoviště u hypermarketu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Já budu jen v sobotu. Takže se domluvím s Milanem II a hodíme sem nějaký čas, kdy a kde se sejdem. Každopádně bych navrhoval nějaké parkoviště u hypermarketu. tak sem něco přihoďte a třeba se k Vám připojím u hypermarketu, a co třeba u Krematoria.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 tak sem něco přihoďte a třeba se k Vám připojím u hypermarketu, a co třeba u Krematoria.? To zase nebude každej znát a je to navíc kousek od letiště a bude tam asi víc aut. Ideální je Globus, spousta z nás už tam čekala na minulé srazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Globus je dobrej. Dejte nějakej čas v sobotu a sjedeme se tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 jo jo globus je fakt dobrej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Hoj Globus je good,tam sem posledně byl taky Já budu od soboty do neděle. Hlavně aby vyšlo počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Když mě výjde služba tak bych taky dojel do glóbu.ale chtělo by to nějaký ten čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 tak co už má někdo nějakej návrh na ten čas u Glóbu.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 (editace) V 9 ráno? Ještě ale nemám auto Editováno: 28. Květen 2008, autor: montas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 V 9 ráno? Ještě ale nemám auto to by šlo, jedeš přes Šternberk.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 (editace) Ještě nevím, nemám auto. A bílou polepenou nejedu Editováno: 28. Květen 2008, autor: montas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Ještě nevím, nemám auto. A bílou polepenou nejedu Olda ti ještě nevolal.? dneska to bylo na posledni dopasovani v karosarne a myslim ze uz by ti to mel co nejdriv predat a snad stihnes i ten tuning.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 na 80% jedu v sobotu odpoledne ,tak se tam snad kluci nekde zcuknem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Tak v 9:00hod. ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 BUDE TE TAM NĚKDO I PŘES NOC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Jsem pro 9.00 u glóbusu. Přes noc nejsu, musím nejpozději v 15.00 odjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Jo jasně rano v 9,00 u Globusu. někde v poslední řadě nebo kde.? přes noc nejedu. montas: už víš jak je natom tvoje auto.? dáme srázek ve Štenberu a pojedem spolu nebo jak.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Tak já tam dojedu asi až odpoledne.lebo musím do rachoty. :wallbash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 mě prostě nikdy nic nevychází tak jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Takže mě to mrzí, ale v sobotu na sraze v Olomouci nebudu. Celej týden jsem se šrotil, čakají mě státnice, ale nemám dobrej pocit, že bych něco uměl. Dodělávám resty a víkend jsou poslední 2 dny, kdy se můžu učit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 joo jasně, tak co bude vůbec někdo ráno čekat u Glóbusu.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 No já tam určo nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.