Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

se ani nedivím, každopádně je to už delší čas, v každém kraji už není tolik dealerů, ti větší koupily ty menší anebo z nich udělaly své prodejce, právě kvůli větším obratům pod jednou firmou,

bohužel škodovka je tupá a nereaguje, otázkou je, jestli není dealerů na trhu hodně, ale je potřeba si uvědomit, že u každého dealera je zaměstnána řada lidí a tato řada se bude zmenšovat s obchodním podílem škodovky na trhu, takže slova o klesajících procentech prodejů doma, která jsou nahrazena zvyšujícími se procenty prodejů v zahraničí jsou pro škodovku v pohodě, ne už tolik pro tuzemské zaměstnance zdejších dealerů.

osobne si myslim ze prodejcu moc tu opravdu je

kdyz se na to ale podivam z obou stran tak si muze skodovka vybrat,

bud si bude chtit udrzet takovy procento co na ceskem trhu mela, pak musi jeste zlevnit a pak neni ani problem mit tolik prodejcu .. nebo si to procento udrzet nechce protoze jsou pro ni dulezitejsi zahranicni trhy a pak nebude mit potrebu jeste slevit a pocita i s tim ze prodejcu bude mene - buhvi jak to maj vymysleny

evidentne prostor pro slevu ma (podle cen skodovek v zahranici) otazka je jestli bude chtit nebo ne

a podle cen konkurence, která vyrábí asi i dráž a to nemluvím o transportu a realizaci dovozu

No dokud ty jejich auta - škodovky - budeme kupovat, tak moc dolů asi nepůjdou...

tak pokles pokles podilu na trhu za srpen nebo cervenec pres 12% o stale sile v nakupu neni, ale za zari uz to slo zase nahoru :-) diky E08

takže je to vo cenofce :)

• 2 týdny později...

Tak se už začíná bojovat na ostří nože - dnešní MF Dnes:

1009477xx1.th.jpgthpix.gif

lol

to mi hlava nebere :blbec: , jednak mi tam vadi to PD DPF ktery byl podle me ucelove vybran diky te sleve 100 000 CZK a jedna je to "stara" technologie.

Moc bych si pral aby to byla pravda pro vetsinu modelu a motorizaci ale mam obavy ze tohle je jediny pripad, kdy to tak vychazi. Bohuzel nemam takove znalosti Nemciny a tolik casu abych se tim mohl zaobirat.

Upraveno od Ol@f

Hlavne to kluci novinarsky pocitali nejak divne, kurs 26Kc za euro byl jen asi den nebo dva cca pred tydnem, koruna posilila a uz sme opet kolem 24Kc, takze uz je pomalu zase levnejsi v Risi :) A zajet do Madarska neni o moc dal :)

krysarr: Hlevně to nepsali kluci novinářský. lol

a kdo to teda psal? ten kdo si to dal do inzerce jako reklamu?

a kdo to teda psal? ten kdo si to dal do inzerce jako reklamu?

Vpravo dole pod článkem ;)

tak to jsem nepochopil jako podpis, ale je to tak :palec2:

krysarr: Hlevně to nepsali kluci novinářský. lol

Ahaaaaaa lol

Vpravo dole pod článkem ;)

a nebo v levým horním rohu :)

já si tu práci s porovnáním výbav dal a jaký je výsledek utkání ČR : DENMARK u Elegance ? Rozhodně ne nerozhodný ;) ... 760 : 590 při 3.30 CZK/DKK

tak KIA stahla ceed o dalsich 20 tis kc ma 269 000,- to jsem zvedav jestli budeo dalsi naslednici slev :-)

• 1 měsíc později...

Vysvetli mi niekto v com spociva vyhodnost najnovsej akciovej ponuky Euroceny na Slovensku? Vidim tam len zimne gumy zadara a kecy okolo SkodaMax.

Sranki: Sú to len zimné gumy zdarma, a leasing s 0% navýšením (ak každý rok zaplatíš 1/3 auta). ŠkodaMax sú len nejaké zvýhodnené pakety za lepšiu cenu. Dá sa ale natrafiť u niektorých predajcov aj na vcelku ešte zaujímavejšie ceny, viď napr. http://www.impa.sk/?no=123392.!

Igor:Jsem tam u toho prodejce viděl i ty čínsky auta...Ale ty fabky pěkně vybavený. :):palec2:

Sranki: Ten článok je úplne mimo, nejaký idiot zobral štatistiky od ZAPu a spravil z nich bombový graf. Už ale nenapísal, že 1 týždeň sa nevyrábalo, teda bolo menej vyrobených a logicky aj predaných áut; takisto nikto nenapísal, že OII klesla hlavne kvôli FL (bežná vec aj u iných značiek) atď...

Samozrejme nechcem spochybniť, že podiel Škody klesá, takisto nesúshlasím s tým, čo robia kompetentní od importéra, ale je to ich maslo na hlave.

Tak jsem se doslechl, že vzhledem ke stále silnější a často i levnější konkurenci (vzledem ke kurzu Eura) na českém trhu se Škoda konečně rozhoduje k úpravě cen směrem dolů, aby si zachránila alespoň těch 30% trhu. Není tajemstvím, že srovnatelné modely jsou jinde v Evropě podstatně levnější. Např. Roomster ve výbavě Style u nás za cca 400 tis. je např. v Dánsku nebo Maďarsku o 130 až 140 tis. levnější. V přepočtu na naši DPH, když si ho někdo doveze bez daně a zde ji zaplatí. Vzhledem k tomu, že Škoda u nás se zlevněním hodně váhala a tak trochu jí ujel vlak, šušká se o snížení cen letos na jaře o zhruba 20 - 25%.

O.K. Škodovka by ráda zlevnila....Ale VW jí to nedovolí, alespoň nijak razantně... Kdo by kupoval Polo, či Golfa, to by byla sebevražda a zvlášť v této době. VW si tohle dobře hlídá a nedivme se tomu.

tak jsem se probíral ceníky a zjistil jsem, že golf VI je ve stejných cenách co OII, tak tomu vždy nebývalo

golf byl dražší?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.