vojinrajen Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 čauvec co takhle udělat nějaký srázek ve Zlíně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 kedy ja by som mozno dosiel keby nas bolo viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 kedy ja by som mozno dosiel keby nas bolo viac souhlasim,zlin, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 kedy a kde tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 26. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 kedy a kde tam Ve Slušovicích na dostihovce, dobrý plácek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Tam už jsem jednou na tuningu byl, je to tam celkem dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Zlín je v klidu ,vozil jsem tam Metro klidně bych se tam podíval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Tak se nam to pomalu začíná hromadit ještě par a domluvíme termín, jj plácek je tam dost velký a nikdo tam nejezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Chtělo by nějakej termínek ať se nemusím půlit !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Když bude nějaký rozumný termín, taky bych se rád objevil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 (editace) esce bych rad prihlasil foxdivemastera, urcite by taky dojel Editováno: 29. Březen 2008, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 už se vybral nějaký termín.? ve Sluškách je ten plac solidní. když bude dobrej termín a nebudu to mít těsně před maturou tak bych přijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 už se vybral nějaký termín.? ve Sluškách je ten plac solidní. když bude dobrej termín a nebudu to mít těsně před maturou tak bych přijel. taky me cekaji zkousky, ale pak jsou dovoleny, tak je to naprd. ja bych byl pro treba pro zari...je to jen muj navrch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Hoďte do placu nějakej faj termín, který se nebude krýt s jiným srazem. ...Dojel bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 esce bych rad prihlasil foxdivemastera, urcite by taky dojel urcite jeste bych pribral kamosa s octou,termin byh dal kveten cerven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 urcite jeste bych pribral kamosa s octou,termin byh dal kveten cervenNo jo taky mě ted čeka matura:( Jj červen by byl dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 a kuwa, ja mam cerven nabity k prasknuti, mno uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Taky přemýšlím o účasti. Jen abych vám nekazil věkový průměr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Taky přemýšlím o účasti. Jen abych vám nekazil věkový průměr. tady přece nejde o věk ale o káry ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 tady přece nejde o věk ale o káry ne? To každopádně.Dělám prdel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 já jsem taky pro nějakej trmín v červnu, akorát mi nepasuje první víkend, musím se účasnit na Ecce Homo Šternberk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 navíc v červnu už bych moh možná přijet aj Kombíčkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 tak kedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pipan Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Napište termín a já určitě přijedu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Dneska jsem se byl projet , skončil jsem u Přerova a viděl jsem tam letáky na akci Moto show. Byl tam někdo, dalo by se tam někde zaparkovat naše auta, tak aby jsme v klidu pokecali a zároveň se třeba mohli jít mrknout na ty motorky? Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.