Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Od včerejška - najednou bez nějaké viditelné příčiny - mi levý blinkr začal blikat zhruba 2x rychleji. Stalo se to ve chvíli, kdy jsem vyjížděl od krajnice, kde jsem pár vteřin před tím zajel. Pravá strana bliká pomalu, stejně tak i výstražná světla. Netuší někdo, kde může být chyba? Nějak mě to zatím netrápí - jen mě trochu znervózňuje, že se děje něco, co nedovedu vysvětlit...

Zkus se mrknout jestli nemáš někde prasklou žárovku....

• Autor

Fakt že jo.. a pak se má člověk spolehnout na děti... Včera mi tvrdil, že to bliká... dostane mazec :-)

Fakt že jo.. a pak se má člověk spolehnout na děti... Včera mi tvrdil, že to bliká... dostane mazec :-)

udelej si doma poradek :p

Ach jo ti deti..................................pořádne ho seřež!

To je zakladna vec ak to blika rychlejsie,svieti len jedna ziarovka,je to, uz od Skody 1OOO MB

• Autor
To je zakladna vec ak to blika rychlejsie,svieti len jedna ziarovka,je to, uz od Skody 1OOO MB

Teď už to taky vím.. jenže mně za ty roky žárovka v blinkru ještě nikdy neodešla...

Teď už to taky vím.. jenže mně za ty roky žárovka v blinkru ještě nikdy neodešla...

taková banální chyba, že a jak člověka potrápí. No, dětem nevěřit vždy všechno :) Tak hlavně, že máš vyřešeno...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.