Publikováno Březen 27, 200817 r Od včerejška - najednou bez nějaké viditelné příčiny - mi levý blinkr začal blikat zhruba 2x rychleji. Stalo se to ve chvíli, kdy jsem vyjížděl od krajnice, kde jsem pár vteřin před tím zajel. Pravá strana bliká pomalu, stejně tak i výstražná světla. Netuší někdo, kde může být chyba? Nějak mě to zatím netrápí - jen mě trochu znervózňuje, že se děje něco, co nedovedu vysvětlit...
Březen 27, 200817 r Autor Fakt že jo.. a pak se má člověk spolehnout na děti... Včera mi tvrdil, že to bliká... dostane mazec :-)
Březen 27, 200817 r Fakt že jo.. a pak se má člověk spolehnout na děti... Včera mi tvrdil, že to bliká... dostane mazec :-) udelej si doma poradek
Březen 27, 200817 r Fakt že jo.. a pak se má člověk spolehnout na děti... Včera mi tvrdil, že to bliká... dostane mazec :-) Ach jo ti deti..................................pořádne ho seřež!
Březen 27, 200817 r To je zakladna vec ak to blika rychlejsie,svieti len jedna ziarovka,je to, uz od Skody 1OOO MB
Březen 28, 200817 r Autor To je zakladna vec ak to blika rychlejsie,svieti len jedna ziarovka,je to, uz od Skody 1OOO MB Teď už to taky vím.. jenže mně za ty roky žárovka v blinkru ještě nikdy neodešla...
Březen 30, 200817 r Teď už to taky vím.. jenže mně za ty roky žárovka v blinkru ještě nikdy neodešla... taková banální chyba, že a jak člověka potrápí. No, dětem nevěřit vždy všechno Tak hlavně, že máš vyřešeno...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.