w.one Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Lze jednoduše vyměnit manuální klimu Climatic za automatickou Climatronic ve FII? Je to řešený pouze stylem Plug ń Play (vyhodit, zapojit konektor a zastrčit zpět) nebo jsou tam ještě nějaké zádrhely? Kolik by mohla stát taková jednotka nebo výměna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 No, len samotný ovládací panel Climatronicu stojí takmer 19tisíc Sk... Potrebuješ ešte slnečné čidlo, a kopec ďaľších drobností, pretože Climatronic je po technickej stránke sofistikovanejší, než Climatic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 (editace) Prosím smazat tento příspěvek Editováno: 28. Říjen 2008, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 To snad nemyslíte vážně?? Climatronic reguluje automaticky klapky na topení,ventilátor,klimakompresor a to si opravdu myslíte,že stačí přehodit panel a je to??Si myslíte ža v tom sedí nějaký skřítek,co bude namísto servomotorků u climatroniku takat za lanka climatiku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 To snad nemyslíte vážně??Climatronic reguluje automaticky klapky na topení,ventilátor,klimakompresor a to si opravdu myslíte,že stačí přehodit panel a je to??Si myslíte ža v tom sedí nějaký skřítek,co bude namísto servomotorků u climatroniku takat za lanka climatiku?? koukám.......je to jak u octavie 1 prostě udělat přestavbu ...nic co bude za 5minut......souhlas s cosbym......:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 No mne uz tyhle uvahy Michale neprekvapuji.. A vubec nejlepsi by bylo, kdyby tu nekdo napsal, ze panel vymenil a pasuje tam dobre...Samozrejme o funkci by se nezminil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 No mne uz tyhle uvahy Michale neprekvapuji.. A vubec nejlepsi by bylo, kdyby tu nekdo napsal, ze panel vymenil a pasuje tam dobre...Samozrejme o funkci by se nezminil jj pane :-))))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 To snad nemyslíte vážně?? Climatronic reguluje automaticky klapky na topení,ventilátor,klimakompresor a to si opravdu myslíte,že stačí přehodit panel a je to??Si myslíte ža v tom sedí nějaký skřítek,co bude namísto servomotorků u climatroniku takat za lanka climatiku?? A co vše bych potřeboval na dodělání climatronicu mam tam a climatic?A je to pracne vymena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Hej chlapi, trosku tolerancie! Nie kazdy je taky macher do aut ako vy. niekto mozno len zacina a o autach a veciach okolo nich nema zatial sajn a snazi sa do toho dostat. Netreba ho preto hned za to zvozit. Toto forum je tu na to, aby sa clovek pytal a aby mu vedel aj niekto poradit. Urazat netreba. Vidite ze je novacik a ze o autach zatial vela asi nevie...ale dostane sa do toho! Len ho neodradzujte od pisania dotazov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 (editace) Ono úprava climatic na climatronic je v zásadě, čistě teoreticky proveditelná, ale... Těleso vlastní jednotky "klimatizace" je stejné. Co by bylo nutné vyměnit, je „kinematiku“ klapek rozvodu vzduchu a výkonovou jednotku řízení otáček ventilátoru. Dále „natahat pár kabelů“, připojit „na správná“ místa, místo záslepky na palubní desce dát sluneční senzor, vyměnit řídící jednotku a „naučit“ komunikovat „botdnetz“ (tak mne napadá, zda by to zvládl bordnetz medium 6Q1937049F? Možná by bylo potřeba vyměnit i tento za 6Q0937049F…) Závěr: úprava je finančně i pracně náročná, čili snad jen pro skutečné „fajnšmekry“ Mimochodem, na FI jsem kdysi s kamarádem (nebýt jeho, tak se do toho nepustím) měnili topení za klimu. Žádný normální automechanik se vám do toho nepustí. Frontend rozebraný, cockpit také, díry do montážní desky… kopa materiálu java script:add_smilie("","smid_19") blink.gif Editováno: 10. Duben 2008, autor: norton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Asi tak, realizovateľné je takmer všetko - otázka je, či to stojí za tú námahu a hlavne investované peniaze a energiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 (editace) Prosím smazat tento příspěvek Editováno: 28. Říjen 2008, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Já se o to kdysi trochu zajímal a počítej s tím, že by tě to vyšlo i na víc jak 40 000 Kč a to bys ještě musel najít machra, který by ti to udělal. To první možná není problém, to druhé celkem jo. Přestavba může trvat i řadu dní. Toho chlapa bys musel zaplatit a před tím samo zehnat všechen instalační materiál.. Všechen!! Nepočítej, že ho koupíš v autorizovaným servise ze dne na den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 proste je to tka drahy, ze si radsi kup novy auto a to co mas dej zene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Seriózne vážne by som rád stretol toho mechanika, ktorý by bol túto prestavbu ochotný absolvovať a dal by za to ruku do ohňa, že to bude fungovať bez problémov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 no na fore som niekoho takeho videl tusim o OI. Uz si nepamatam kto to bol, ale nebol to nahodou Martin RS? Dokonca su tam aj fotky a je to vazne divoke. Ale ako vravite, cenovo to vyjde drahsie ako z vyroby...takze fakt len pre fajnsmekrov alebo ak auto dostanem zadara v loterii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 pokud by měl někdo zájem mám novej nepoužitej climatronic včetně kabeláže,jednotek,čidel adt.Prostě celou kompletní palubku s climatronikem.Možná ji dám do auta možná,když bude zájem prodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) Prosím smazat tento příspěvek Editováno: 28. Říjen 2008, autor: jtfcobra Sloučení zbytecnych 3 prispevku, a k tomu ještě jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 (editace) Prosím smazat tento příspěvek Editováno: 28. Říjen 2008, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) Už mám vše vyřešené!!!Climatronic mám připravený i kabeláž mám připravenou.A chystám se navíměnu dodám fotky!Kabeláž je v autě připravena jenom se musí natáhnout napájení a ukostření. Tak už to mám zapojené climatronic je super doporučuji všem je potřeba: Modul klimatizace Kabeláž Piny Panel Climatronic a šikovné ruce Editováno: 28. Říjen 2008, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jancoSV Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Chcem sa spytat ci ma byt podsvetleny aj ten napis climatic co je pod knoflikom, mne to nesvieti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Teď nevím přesně, ale myslím že to nesvítí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Výměna není žádný problém,měnil jsem už dva a oba fungují bez problémů.Není se čeho bát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 he? co jsi menil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 pravděpodobně Climatic za Climatronic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.