Publikováno Březen 30, 200817 r Nevíte kde bych náhodou našel Palivové relé? Chci si udělat vypínač aby mně s tím nikdo neodjel ale nevím v jakych mistech ho najdu. nechci zbytečne rozebírat palubku a hledat ho jak v kupce sena. Popřípade nemáte někdo zkušenosti s tímhle a zda kdyz bude vyple rele aby někdo nenastartoval nebude problem se zavždušněním nádrže když bude točit naprazdno. díky
Březen 30, 200817 r No to si si vybral zlú otázku nakolko už tu boli pokusy pýtať sa čo a jako prerušiť ale nikto ti nepovie svoje know how ak sa to tak dá nazvať. Napíš aspoň motorizáciu...
Březen 31, 200817 r Tak by se dala otázka položit jinak. Co se stane, resp. jaké budou následky když mi praskne pojistka palivového čerpadla a já se budu snažit nastartovat? To už nám někdo odpoví?
Březen 31, 200817 r Autor Fabia 1.4 74Kw rok 01. A nahlasi to chybu i v pripade kdyz bude rele a pojistka v poho? Jen bude okruh prerusen vypinacem.
Březen 31, 200817 r nič sa ti nestane ak nerátam to bolestné zhasnutie motoru ktorým bude chvílku dosť trhať...
Březen 31, 200817 r No to si si vybral zlú otázku nakolko už tu boli pokusy pýtať sa čo a jako prerušiť ale nikto ti nepovie svoje know how ak sa to tak dá nazvať.Napíš aspoň motorizáciu... A už je to vonku!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.