PepeRS Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Třeba zase ušla........ To nejspíš neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Pouštěl si jí aspoň občas v zimě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeRS Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Pouštěl si jí aspoň občas v zimě? Nepouštěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Známému takhle přes zimu zatuhnul kompresor, pak mu ho měnili v servise. Klima se musí občas pouštět i v zimě. Ale napřed bych asi nechal zkontrolovattu náplň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Chlapi, nechci zakládat nový vlákno tak to hoddím sem.... Dneska sem byl ve Škoda servisu a tam my řekli že kompletní náplň do klímy stojí 3500,- ................. TO JAKO myslí vážne??? Stojí to tak normálne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeRS Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Chlapi, nechci zakládat nový vlákno tak to hoddím sem.... Dneska sem byl ve Škoda servisu a tam my řekli že kompletní náplň do klímy stojí 3500,- ................. TO JAKO myslí vážne??? Stojí to tak normálne??? Nevim jestli to je normální, ale ani bych se nedivil... Všechno je tam ku..... drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 normální cena je okolo 1500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Já za to dával 1.200,- Kč. Ale ta cena je taky hodně závislá od toho, kolik ti tam doplní toho chladícího média. Ale více než 2 tisíce by to stát asi nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Ahoj, přestala mi klimatizovat klimatizace. Když jí zapnu tak čudlík svítí, ale nic se neděje. Ani auto necukne jako před tím když se zapla. Nevíte co bych měl zkontrolovat čím by to mohlo být? Dneska bylo také vedro že bez klímy strašný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Asi ti tam chybí to chladící médium, tím pádem není v trubkách dostatečný tlak a nesepne kompresor. Nech si doplnit to médium a mělo by to být dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 takovej starej uživatel a ptá se http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=42866 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 jj sorry nějako jsem nehledal musím se přiznat Ale už je to opraveno. Stálo to 3,5Kč byla to spálená pojistka pozice 5 7,5 A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 a vona pojistka :-))))také jsem chtěl napsat to medium že je asi fuč....:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 (editace) jj sorry nějako jsem nehledal musím se přiznat Ale už je to opraveno. Stálo to 3,5Kč byla to spálená pojistka pozice 5 7,5 A ale to ti nešlo víc věcí (výhřev sedadel, vnitřní okruh, tempomat, atd) Editováno: 16. Květen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterBA Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Chlapi, nechci zakládat nový vlákno tak to hoddím sem.... Dneska sem byl ve Škoda servisu a tam my řekli že kompletní náplň do klímy stojí 3500,- ................. TO JAKO myslí vážne??? Stojí to tak normálne??? Je to mozne. Ja som kompletnu napln menil na oktavke predvcerom u znameho servisaka a bez papiera ma to cele vyslo na 2500 SK. Samozrejme autorizovany servis je potom trosku "drahsi"... Stale si ale myslim, ze je to super cena, v porovnani s hotovym kompresorom, ktory je za 30-40 litrov - takze som to s radostou zaplatil a fujazdil domov ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterBA Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Zdravím všechny.Mám asi měsíc Oktávku. 1,9 tdi. Těšil jsem se na klima která tam je, ale bohužel nejde. Je to manuální klima. Tlačítko klima se rozsvítí, ale tím to končí. Díval jsem se na větráky u motoru, ale ty se netočí. Ani žádný zvuk to nikde po zapnutí nevydává. Prostě nic. Nevíte někdo co by s tím mohlo být nebo na co bych se mohl podívat abych nějak zjistil co je asi v pytli ? Díky za každou radu a názor. Do botky rovnaky problem ako som mal ja. Dal som to do servisu znamemu a riesenim bola vymena, respektive nova napln klimy! Len pre zaujimavost - po znamosti som to mal za 2500 SK a bol som stastny ako blcha ) ze nemusim dat 40 za celu klimu! Lebo bez klimy si to uz nedokazem predstavit ;O) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 (editace) TAk mám ten samý problém, klima nefunguje, medium sice nebylo, ale včera jsem byl na doplnění a zjistily jsme že se neroztočí ventilátor, měl tam nějaký měřák a při tlaku cca 20 atm. se měl roztočit a nic. Pak říkal že je to asi důvod proč tam to medium nebylo, že když jde tlak do 30atm tak se automaticky vypouští pod auto. Editováno: 4. Červen 2008, autor: Paul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinos Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Ahoj všem. Mám dvoulitrový benzín v kombíku. Mám problém. Zapnu manualni klimu a ono nic.... kontrolka svítí, pojistky v pořádku ale elektro na kompresoru nesepe. A přeci mělo by i když je zima.... v čem je problém??? relátko? Kde je? dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 nesepne protože je zima - je tam čidlo které zabrání sepnutí kompresoru z důvodu možnosti zamrznutí výparníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Klimatizace ti nesepne pokud je pod 5°C... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 A/C do 99 vypne při 2 st.C nad 99 vypne při 0 st. C zapnou obě při 5 st.C Climatronik vypne při 3 st.C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinos Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 A/Cdo 99 vypne při 2 st.C nad 99 vypne při 0 st. C zapnou obě při 5 st.C Climatronik vypne při 3 st.C Myslíš tím 5 stupňů venkovní teplota...????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinos Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 ano Super, díky za info. Už jsem nervoval. Dával jsem tady dotaz na tempomat, mám lankové ovládání plynu, což je asi to nejhorší co mne potkalo. Je skutečně potřeba tak deset papírů? Prý i klapka a řídící jednotka. Tvůj názor???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 jj vyjde to draho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.