SERGEJ_3 Vloženo 1. Duben 2009 Vloženo 1. Duben 2009 no pokud by prijel tak bych to bral,slysel jsem na Cimbu jenom chvalu a tak si myslim ze i kvalita by byla zarucena,zkusim mu kdyztak zitra napsat a zjistit co a jak,ok? sel bys do toho taky? Citovat
cretino Vloženo 1. Duben 2009 Vloženo 1. Duben 2009 ja mam tiez od cimbu a p. Janda mi hovoril pri osobnom stretnuti ked mi chipoval moju fabiu ze kazdy stvrtok ho zastihnem v Brne keby som neico potreboval alebo mal nejaky problem.. organizuje sa hromadna akcia chipu felicii, organizuje to Gerrik a myslim, ze by vas mohol zobrat v ramci tejto spolocnej akcie s tym, ze by sa to urobilo v Brne.. skuste sa mu pripadne ozvat, alebo rovno p. Jandovi.. s tym chipom budete rozhodne spokojni, ja si ho nemozem vynachvalit.. na tejto akcii platia "akciove" ceny - ja som platil za svoju 1,2 HTP 2500 korun a bolo to bez DPH.. Citovat
SERGEJ_3 Vloženo 1. Duben 2009 Vloženo 1. Duben 2009 no tak to je paradni cena,myslim ze kdyby nas bylo vic tak by i klidne prijel do Ostravy, podle me je lepsi aby prijelo 1 auto a ne 10 aut za jednim, klidne i s cenou o 100 vyssi, myslim ze zalezi na domluve a na poctu aut, ale na vsem se domluvime a myslim ze spokojeni budou vsichni Citovat
SERGEJ_3 Vloženo 1. Duben 2009 Vloženo 1. Duben 2009 no 2500 neni parada ale perfektni, myslim ze levneji to nesezenem, takze pokud by bylo mozno aby prijel tady nekde pobliz tak by to bylo uplne perfektni, a jeste si nenapsal jestli jdes taky do toho Citovat
Woody Vloženo 1. Duben 2009 Vloženo 1. Duben 2009 Teď ti to neřeknu, budu to vědět až v druhé půlce měsíce, mé finance jsou přeci jen omezené Citovat
SERGEJ_3 Vloženo 1. Duben 2009 Vloženo 1. Duben 2009 Ja bych do toho taky nemohl jit ted, objednal jsem ted moc veci ktere musim nakoupit, a myslim ze treba v kvetnu by to bylo idealni, aby se stihlo prihlasit co nejvic lidi a vsichni meli dost casu na pripravu, atd co ty na to? Citovat
cretino Vloženo 1. Duben 2009 Vloženo 1. Duben 2009 chalani z s feliciami idu tusim 18.4. a 25.4. ked sa nemylim.. a jasne, vsetko je to o dohode a urcite sa vsetko vybavit da.. pokial stihnete tuto akciu mate urcite vyhrate, lebo cena je bezkonkurencna, chip kvalitny - to meno ruci pomaly same za seba.. Citovat
mira 19 Vloženo 1. Duben 2009 Vloženo 1. Duben 2009 2 bitttpower : vubec nevadi ze nemas Fabii, proste jen at splnime nejaky pocet aut ktere prijedou spolecne a urcite dostaneme nejakou hromadnou slevu, jinak zkusim napsat vsem firmam a osobam o kterych se zde kdokoli zmini a pak bych napsal ceny a vse okolo2 martikk : diky za kontakt, zkusim mu napsat co a jak 2 TDIfun : diky za nabidku, ale ja osobne mam benzin a myslim ze zatim se ozyvali vsichni s benzinovym motorem, kdybys delal i benziny tak se muzem domluvit 2 mira 19 : ten Janda je tady z fora? pokud jo tak mu samozrejme napisu ohledne poctu aut a ceny Jinak vsem dekuju za prispevky a hned jak budu neco vedet tak to sem hodim a muzeme se domlouvat na termin atd. atd. Ne to je majitel Cimbu je o tom psano v tematu pod a po dohode to udela i v Brne. Citovat
SERGEJ_3 Vloženo 2. Duben 2009 Vloženo 2. Duben 2009 No myslim ze udelame potom tady zase hromadny chip, s tema feliciema je to prilis brzy, chci at se nas sejde co nejvice, vsechno domluvime na srazu a snad jeste prekecam par lidi Citovat
Pitriss Vloženo 2. Duben 2009 Vloženo 2. Duben 2009 Já bych do toho šel,ale teď je to nereálné. Vysolil jsem prachy za kola a ještě visím ségře vidím to u mě tak září (mezitím dov. atd. ) Citovat
SERGEJ_3 Vloženo 2. Duben 2009 Vloženo 2. Duben 2009 no az budeme vedet presny termin tak se muzes rozhodnout,jo? zatim neni nic jiste, zalezi jak se domluvime a kolik nas bude, at mame co nejvice lidi Citovat
mira 19 Vloženo 4. Duben 2009 Vloženo 4. Duben 2009 levneji to tezko sezenes a dat dohromady vetsi mnozstvi lidi je celkem problem,vim to protoze jsem uz jedno chipovani organizoval. Citovat
Woody Vloženo 5. Duben 2009 Vloženo 5. Duben 2009 Ono jedná velká otázka je , jestli to má vůbec cenu. výkon u 3-hrnku se nijak rapidně nezvedne Citovat
Luďa Vloženo 5. Duben 2009 Vloženo 5. Duben 2009 Pokud byste šli do CIMBU šel bych do toho s vama. Citovat
SERGEJ_3 Vloženo 5. Duben 2009 Vloženo 5. Duben 2009 2 woody: no jako pobav se s ostatnima co maji chip na HTP a zjistis ze hlavne kleska spotreba coz je hlavni duvod proc do toho jdu, zvednuti vykonu urcite taky bude, ale hlavne ta spotreba, pro me dost dulezite protoze najezdim mesicne docela dost 2 luda: jo s nejvetsi pravdepodobnosti to bude CIMBU Citovat
SERGEJ_3 Vloženo 7. Duben 2009 Vloženo 7. Duben 2009 Tak co panove? nikdo dalsi kdo by sel do CIMBU? nebudete litovat Citovat
Montyk Vloženo 7. Duben 2009 Vloženo 7. Duben 2009 to opravdu nebudete litovat ja ho už mám a je to super spotřeba klesla a ten odpich Citovat
SERGEJ_3 Vloženo 7. Duben 2009 Vloženo 7. Duben 2009 Tak vidite panove, presne jak pise Montyk, spotreba klesne, a cena bude taky super pokud nas bude jeste vice. Jakmile bude vic lidi tak napisu a domluvim to presne co a jak tak prosim napiste ze pojedete Citovat
Montyk Vloženo 7. Duben 2009 Vloženo 7. Duben 2009 klucíí ne jenom to táhne pěkně od spoda nejsou prodleva v plynu neškube prostě super Citovat
Montyk Vloženo 7. Duben 2009 Vloženo 7. Duben 2009 Jedinej problém co jsem na tom shledal je že mě to nutí jezdit ostřeji pkně hrabe chudáci gumy Citovat
SERGEJ_3 Vloženo 7. Duben 2009 Vloženo 7. Duben 2009 Tak tohle jsi psal nemel at je nevystrasis rikas ze Passat R36 nema sanci,jo? Citovat
Montyk Vloženo 7. Duben 2009 Vloženo 7. Duben 2009 NEBOJ trhat asfalt tady u nás???? je to spíš samá díra takže jezdím skoro slušně jen občas pustím modrej dým od gum Citovat
Woody Vloženo 7. Duben 2009 Vloženo 7. Duben 2009 Možná by tam chtělo napsat hned at víme kolik musí byt lidí a za kolik a potom by se mu jen zavolalo kdy ma přijet Citovat
SERGEJ_3 Vloženo 7. Duben 2009 Vloženo 7. Duben 2009 ok tak jdu nejak zformulovat mail a dam hned vedet jak se mi ozve, a pak budeme vedet kolik nas jeste chybi, a potom spocitam a vypisu lidi kteri uz se "prihlasili" at muzou potvrdit ze fakt pojedou Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.