hromadný chiptuning - Stránka 8 - Motor - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

hromadný chiptuning

Josef Novák

Doporučené příspěvky

mira napsal:
tak jsem si konečně přečetl tohle celý téma o čipování....celejch sedm stránek:-)hihimyslíte že v sobotu bude chtít jet někam mr cimbu????chtělo by to termín i v týdnu....kdyby něco....

...tak vzhledem k tomu, že bude víc aut, taky by moh ;)

Jinak v týdnu mi to žádný problém nedělá ...zatím jsem student, ale nesmí se mi to krejt se státnicema a s přijímačkama :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...původně jsem o čipu neuvažoval, ale když se teď dá sehnat za solidní cenu, navíc kvalita Cimbu, tak jsem se rozhodl že to zkusím. Soused měl čipnuté od Cimbu už 3 auta (2 Fabie, 1 Octavii) a byl nadmmíru spokojen. Nechtělo se mi ale dávat 5tis bez DPH ;)

Učitel měl namysli např. zničení poloos, spojky... To ale u HTP nehrozí :D

Odkaz ke komentáři

Braver napsal:
Je tam docela velky parkoviste pred Tescem. Je to hned na kraji Jihlavy. Zitra nahodim nejakou mapku.

jj to by slo. To najdem. Jen otazka, jestli Cimbu bude mit cas a dojede tam :p

PS: k tomu uvazovani o Chipu. ja sem na to stejne jako janjoy. Dat za to 5+dph, se mi vazne nechtelo, dokonce i za min bych nenechal chitnout jiny auto, ale mam 47kW a uz i ofiko z fabriky ted delaj 51kw a to predevsim tim ze upravili RJ, takze se vlastne jen dostavam na fabrickej standart., lol mno a pokud me to bude stat 3000 s dph, tak to beru. Litr me bude stat cesta, tak sem porat v plusu a jeste si udelam vyletik do jihlavy pokecam s lidickama vocud. To de

Editováno: , autor: Blacky
Odkaz ke komentáři

Standis napsal:
Psal jsem mr.Cimbovi a myslím, že by se s ním dalo domluvit, že by půlku udělal v Praze a druhou půlku by mohl udělat jinde. Jako proč jezdit přes půl republiky, když se dá domluvit

Jo souhlas, Ta Praha by třeba pro mě byla nejlepší. Jde teda o to, abychom se nějak bohodli, kdo kam, ale zase aby se to moc nekomplikovalo.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...