Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj měnil jsem ručičky a chtěl bych Vás poprosit,jestli by jste sem nemohli dát pár fotek,kde se nacházejí ručičky při vypnutém klíčku,aby jsem si je mohl srovnat.Děkuji

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Já je taky měnil a vyřešil jsem to jednoduše, zapojil jsem je bez krytu, hodil na sklo navigaci, projel se, zkontrolova co a jak....pošteloval, znovu překontroval a pak hodil zpátky :) Ale až budu na prohlídce roční, taky to nechám radši proměřit přes vag ;)

Návštěvník
Vloženo

No ja normalne je nast. na zacatek ŕychlomeru :) pokud se netrefim protocim je zpet a zacinam znova :)

Vloženo

jj tak spust test akcnych clenou a sleduj rucicka by sa ti mala vytocit na maximum a potom zostat v strede uvidis kde ti zastane a budes vediet kolko ti ju treba nastavit :)

Vloženo

Ja som teraz menil prístrojovku s PP zamozrejme sa mi budíky zdrbali na zem,,nič sa nestalo akurát sa všetky ručičky pohli.Tak som si odfotil staré pri zap.klúči a potom som nastavil tie nové podla nich .vyzerá ,že je to OK.Neskôr ich ešte skontrolujem VAGom.

Vloženo

vikino rucicky si nemusel nastavovat stacilo zapnut zapalovanie a oni by sa opravili :) lebo rucicku pohnes len silou .. a padom sa nemohli pohnut :)

Vloženo
vikino rucicky si nemusel nastavovat stacilo zapnut zapalovanie a oni by sa opravili :) lebo rucicku pohnes len silou .. a padom sa nemohli pohnut :)

By si sa čudoval! Mne to šlo celkom lahko nastaviť ;)

Vloženo

si velmi silny :D tak si necitil to ale fakt to musela byt rana ked sa tak posunuli...

• o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...