Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Začínám poslední dobou vnímat slabší a slabší účinek brzd na svojí octě. Zkoušel jsem rozhejbávat brzdiče, ale výsledek žádný. Nemůže se louči posilovač? Bratránek má stejnou octu jako já, ale brzdy má nebe a dudy až bych řekl trochu jedovatý. Jak toho mám taky docílit.

Jinak mám brzdy ABS/EDS.

Začínám poslední dobou vnímat slabší a slabší účinek brzd na svojí octě. Zkoušel jsem rozhejbávat brzdiče, ale výsledek žádný. Nemůže se louči posilovač? Bratránek má stejnou octu jako já, ale brzdy má nebe a dudy až bych řekl trochu jedovatý. Jak toho mám taky docílit.

Jinak mám brzdy ABS/EDS.

Keby bol problem s posilovacom, skor ako slabsi brzdny ucinok by si si vsimol hlavne vacsi odpor brzdoveho pedalu...

Tvoj problem moze byt vo viacerych veciach, ale ako prve by som skontroloval zadne brzdy, ak su kotucove, tie nie su odvetravane a ta ocel zvykne casom opadavat... potom to bud nechat osustruzit alebo este lepsie vymenit (samozrejme aj s dostickami) ;)

Podívej se na hadici podtlaku co vede od sání k posilovači. Může být stará popraskaná, nebo i praská a pak posilovač nejede na plno. Teď se to tu někde probíralo. :)

edit: Tak jsem ti to našel: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...2&hl=omotal

Upraveno od KaJe

• Autor

Nemam na to teď čas, ale na tu hadici kouknu. Ikdyž by mi asi haproval motor, né, kdyby to přisávalo přes nějakou prasklinu. Ten pedál jakoby pruží a když na to hamstnu, tak kola né a né zaflekovat. Kotouče mi tchán už minulej rok srovnával na soustruhu a jsou bez rezu. Je fakt, že když ještě při brždění podřadím, tak se účinek zlepší.

Vyuzil bych toto tema k dotazu...

Chystam se na RSu menit kotouce (verejne bych chtel podekovat Sebovi za ochotu a rady pri vyberu)...

Na co si dat pozor pri vymene, jake tam mohou byt zaludnosti...

Cetl jsem neco o zadnim pistku, ze se musi zatlacovat a zaroven kroutit....

At pak z toho nejsem vyjukanej :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.