Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ale replika resp. nahrada sa vo fulle nerobi len so sklapanim..

Ja som este jedny zohnal kamosovi ale tiez v rovnakej cene jak som kupil od stryca majkla..nedostatkovy tovar a dost ludi vie aku maju cenu

Vloženo

konvexní sklo, vyhřívané, s blikačem, světlo pro nastupování, elektricky sklopné, s pamětí

asferické sklo, vyhřívané, s blikačem, světlo pro nastupování, elektricky sklopné, s pamětí

já myslím že je to full,nebo něco chybí? 

• o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

chtěl bych si přehodit na superba z původních zrcátek na ty faceliftované s blinkrem, jde to v pohodě, nebo se tam musí něco přepojovat ? Díky za odpo

Editováno: , autor: Pawouk
Tvoje duplicitní vlákno jsem sloučil. Prostuduj si tedy toto téma.
Vloženo (editace)

..díky za převedení vlákna...aha tak že jak jsem předpokládal, musí se dotáhnout drátek k blikačům,  předpokládám, že drátek napojím od blikačů blinkrů v blatníku..to by nemělo být, až tak snad složité...jen to vše rozdělat :/

Editováno: , autor: Pawouk
A necituj předchozí příspěvek. :-)
Vloženo

Zdarec potřebuji hellpnout :D Mám supa 2006 face který má blikače ve zpětnejch + osvětlení nástupního prostoru. Pravé nebliká ale osvětlení nástupního prostoru svítí a levé bliká ale nesvítí :/ Koukal jsem že se to dá vyměnit za celkem pálku a nebo tam dát jiné diody či co??? :ú Našel by se tu nějakej šikovnej kutil co by to dokázal předělat? Jsem z Pardubic ale jezdím i praha a sever ( Chomutov) a okolí... díky za info

• o 3 týdny později...
Vloženo

Ahoj ty krytky jsem sehnal od milotecu a vse co mam na aute je od te firmy a pouze s lestene oceli ne ABS plastu na to si dej pozor pokud si to budes objednavat.je to levnejsi ale vypada to hnusne a levne.

• o 2 týdny později...
Vloženo

..potřebuji poradit, jak napojit faceliftované zrcátka ze superba na mého starého. Mám zrcátka v plné výbavě, tudíž el, sklopná, el, ovládaná, vyhřívané jak na starých tak na feceliftovaných. Oboje zrcátka mají 2 konektory jeden větší 12 pinový a jeden malí 2 pinový, = původní  , feceliftované opět 12pinový větší a 4 pinový menší..potřebuji poradit kde na jakém pinu co je a kam co případně připojit.....a typu je potřeba natáhnout drátek z A sloupku asi neprojde, to jsou prý zrcátka jen el, ovládaná a vyhřívané. 

budu vděčný za každou radu, co mi pomůže

Vloženo

Dokup si dva tie 4 pinove konektory to je pamat. Vypinuj vsetky co su na aute a do konektora ich poukladaj presne podla toho ako su zoradene v konektore na zrkadlach. Ja som sa s prvym trapil dve hodiny s druhym 15 minut..smerovku napojis z ackoveho stlpika to si pozri na passatplus.de tam je to pekne obrázkovo popisane.

Vloženo

Dokup si dva tie 4 pinove konektory to je pamat. Vypinuj vsetky co su na aute a do konektora ich poukladaj presne podla toho ako su zoradene v konektore na zrkadlach. Ja som sa s prvym trapil dve hodiny s druhym 15 minut..smerovku napojis z ackoveho stlpika to si pozri na passatplus.de tam je to pekne obrázkovo popisane.

oki, dokoupím malé 4 pinové  :kol-47: fajn vypinuju..a zeptám se tě ..barvy drátků sedí stejně, jak na autě, tak na face. zrcátku ? nebo budou odlišné? A zeptám se tě ..proč je na předface 2 pinový malý a na face 4 pinový malý? A proč měl předface konektor velkej úplně plnej a face už ne? A nemáš náhodou obrázky, jak to máš zapojené? Popřípadě šlo by to nafotit ? :worthy 

Vloženo

1) drátky všechny nesedí, já jsem zrcátka rozebral a podíval jsem se kam jakej drát vede, vypinoval jsem druhej konektor a napinoval podle starýho zrcátka. Stáhni si schémata, pomůžou ti - hledej,

2) facelift konektor je taky uplně plnej, když máš full výbavu v zrcátku - podsvit nástupního prostoru, blikač, výhřev, el sklopné, el nastavitelné, tobě v zrcátkách něco chybí, asi sklopná fce, o tu přijdeš

Vloženo

Tiez ak si dobre pamatam tak nie je uplne plny ten konektor..

K tvojej otazke, na predface zrkadlach bol ten maly 2pin konektor na osvetlenie a na face zrkadlach je 4pin konektor pamat :)

Tapacir budem davat dole kvoli Sound systemu ale nevim este kedy, skor ti nepomozem :)

Vloženo

Já ale mám full výbavu, el. sklopná, el. ovládaná, vyhřívané, pod. nást. prostoru a i přesto tam jeden pin chybí. jedině přemýšlím , zda to není paměť, ale paměťové sedačky mám, tak nevím teda  :kol-32:  a není to naklápění zrcátka při couvání? pač zatím vím že jen u levého tam není..u pravého nevím a může tam být plný 12 pinový..jinak nevím kde najít už schémata ..v dílenském manuálu jsme nic nenašel  :kol-26:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...