Magnusxxx Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Zdravím, urval jsem středový ochraný plastový díl pod motor a zajímalo by mne kde se to dá sehnat a na kolik to výjde v origo servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Zdravím, urval jsem středový ochraný plastový díl pod motor a zajímalo by mne kde se to dá sehnat a na kolik to výjde v origo servisu? Čus no origi vyjde asi na 2800,- a na vraku se prodává tak za 1000 ,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Zdravím, urval jsem středový ochraný plastový díl pod motor a zajímalo by mne kde se to dá sehnat a na kolik to výjde v origo servisu? Dnes jsem se konečně rozhoupal a při výměně silenbloků jsem vyměnil i plech pod motorem Prodává to tady člen fora (Bavor)stál 1500 Kč a při troše snahy tam vleze (mám TDI)u benálu nemám přehled. Plast jsem měnil už 3x protože jezdím i polňačkam jsem totiž rybář. Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 presne tak, plechovy od Bawora je asi najlepsie riesenie: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=37528&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Jako plech od bawora vypadá dobře, ale ten origo vypadá ještě lépe... hlavně tam nemá ty dva otvory zepředu - jestli teda foto neklame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Teda já nevím, ale když jsem ten plech od bawora porovnával s obrázkama v Etce, tak je to naprosto stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 je stejny akorat mensi sila a samoze i vahe ale je to gut mam na aute vrele doporuciji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.