kuri Vloženo 12. Duben 2008 Vloženo 12. Duben 2008 Nezná někdo odpověď ? Při sešlápnutí spojkového pedálu se přenášejí dost citelné vibrace do chodidla. Dělá to jen spojkový pedál. Dík za každou radu. S pozdravem kuri. Citovat
one-z Vloženo 12. Duben 2008 Vloženo 12. Duben 2008 Nezná někdo odpověď ? Při sešlápnutí spojkového pedálu se přenášejí dost citelné vibrace do chodidla. Dělá to jen spojkový pedál. Dík za každou radu. S pozdravem kuri. Toto jsem pozoroval i jedný 1.4 MPI, ale dělala to jen někdy... V servisu na to nepřišli... Citovat
kuri Vloženo 12. Duben 2008 Autor Vloženo 12. Duben 2008 Toto jsem pozoroval i jedný 1.4 MPI, ale dělala to jen někdy... V servisu na to nepřišli... V servisu jsem ještě nebyl. Citovat
krupinok Vloženo 13. Duben 2008 Vloženo 13. Duben 2008 Ahoj, taky mi to dělá a kámošovi taky, takže předpokládám, že je to nérmální. Oba máme 1.9tdi, stený r.v. a přibližně stejně najeto. Neřešíme to Citovat
kuri Vloženo 15. Duben 2008 Autor Vloženo 15. Duben 2008 Ahoj, taky mi to dělá a kámošovi taky, takže předpokládám, že je to nérmální. Oba máme 1.9tdi, stený r.v. a přibližně stejně najeto. Neřešíme to Začínám si taky zvykat a půjdu hledat jiný problém. Čekají mne rozvody. S pozdravem kuri. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.