.Viki Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 přišli mi nějaký pěkný studie, snad to ještě nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Tesař Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 přišli mi nějaký pěkný studie, snad to ještě nebylo nevim jak tady, sem tu novej ale tydle fotky sou stary tak dva roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Ano ano ty fotky sou hodne stary a navic je to skaredy jak pondelni vstavani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 No já jsem je tu ještě neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Spíš než tenhle hnus by se mi líbilo něco takového: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Tesař Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Spíš než tenhle hnus by se mi líbilo něco takového: jj presne tak toto je takove retro ty stary "dobry" felicie toto se my take liby! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 jj presne tak toto je takove retro ty stary "dobry" felicie toto se my take liby! Tak to je podstatne jinej song :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 (editace) To by skoro mohlo mít motor (třeba 1.8 TSI) vzadu a pohon zadních kol... Editováno: 15. Duben 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 To by skoro mohlo mít motor (třeba 1.8 TSI) vzadu a pohon zadních kol... Spis bych to videl tak ze pokud by se neco takoveho delalo tak by to bylo postaveny na platforme VW EOS takze by to melo furt motor vepredu a pohon predku nebo 4Motion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chjetjov Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 ale tak to poslední je překásný btw. v časáku automotor sport classic je na obálce stárá felda pro prorovnání. Píšu to proto že tady jsou hodně vidět něktrý prvky z tý starý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Spíš než tenhle hnus by se mi líbilo něco takového: Tal tomu říkám krása. To kdyby se vyábělo tak bych ji musel mít. Láska na první pohled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Chtělo by to taky tu novou felicii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Já když už tak tudora ale bohužel to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.